fredag den 11. november 2011

NHK Trophy 2011 - Suzuki snupper overbevisende føring efter kort program

Akiko Suzuki udfører sit korte program til "Hungarian Rhapsody". (Foto: Getty Images)

Dag 1 af NHK Trophy sluttede med damernes korte programmer, hvor top 5 fik leveret nogle solide fremførelser.

Japanske Akiko Suzuki blæste feltet væk, da hun leverede et stærkt program med en stor triple tåloop-triple tåloop kombination - hendes første triple-triple kombination i en alder af 26 år! Programmet indeholdte desuden en triple lutz og double axel samt tre level 4 piruetter. Scoren på 66.55 point er et nyt personligt bedste samt sæsonens hidtil højeste score for et kort program. Suzuki fører nu med knap 5 point før det lange program.

Alena Leonova udførte også et program med høj energi, hvor hun landede triple tåloop-triple tåloop, triple flip og double axel. Hendes score på 61.76 point var ligeledes en stor bedring ift. Skate Canada, og russeren sidder nu på en 2. plads.

Mao Asada havde en okay sæsondebut: hun singlede sin planlagte triple axel, men kom igen med en triple flip-double loop og triple loop og smukke piruetter.  Hendes score på 58.42 point betyder en foreløbig 3. plads.

Elene Gedevanishvili udførte et nogenlunde rent program med triple lutz-double tåloop, triple salchow og double axel, mens Ashley Wagner leverede et program med triple flip-double tåloop, triple loop og double axel. De to piger er på en henholdsvis 4.- og 5. plads.

På en 6.- og 7. plads har vi Agnes Zawadzki og Kiira Korpi. Begge piger havde problemer med deres planlagte triple tåloop-triple tåloop kombination, og desuden havde Zawadzki hånd på triple lutz, mens Korpi singlede sin axel.

Stilling efter kort program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Akiko SUZUKI

JPN
66.551
2Alena LEONOVA

RUS
61.762
3Mao ASADA

JPN
58.423
4Elene GEDEVANISHVILI

GEO
57.374
5Ashley WAGNER

USA
55.885
6Agnes ZAWADZKI

USA
53.846
7Kiira KORPI

FIN
53.707
8Mae Berenice MEITE

FRA
52.058
9Cynthia PHANEUF

CAN
45.429
10Shoko ISHIKAWA

JPN
45.0710

Se flere detaljer på isuresults.com

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

alenas program var forfærdelig det var sååå overdrevet at jeg synes det blev pinligt, fatter virkelig ikke hvad nogle dommer ser i hende... hendes program var virkelig et circus at see på!!
min favorit program er helt klart asada elsker hendes nye korte program og glæder mig at se den leveret helt til den potentiale senere, håber hun stadig kan nå at tage førige i det lange!!

Sequins Galore sagde ...

Jeg er enig. Leonovas program er ikke min kop te, da hun lægger alle springene i starten og bruger for lang tid til at posere og på trinsekvensen.

Men hun solgte programmet og skøjtede rent, og det er nok til at skaffe point.