lørdag den 12. november 2011

Kavagut/Smirnov snupper sæsonens anden GP sejr

Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov udfører et kast i deres lange program. (Foto: Getty Images)

Vi havde et par overraskelser i parløbernes lange programmer ved NHK Trophy 2011.

Russiske Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov kom stærkt tilbage i det lange program (på trods af hendes skulderskade), hvor de blandt andet fik landet side-om-side triple tåloops samt kast triple salchow og loop. Den eneste fejl kom, da hun havde et step-out på en side-om-side double axel i sekvens. Deres score på 122.49 point var langt dagens bedste og nok til, at de kunne rykke op fra deres 5. plads og tage guld. De er nu videre til Finalen.

Narumi Takahashi og Mervin Tran leverede et solidt omend en smule fejlfyldt program. Hun underroterede begge side-om-side triple spring samt havde to fødder på landingen af kast triple tåloop, men høje levels på løft, dødspiral og piruetter holdte deres tekniske score oppe. Scoren på 114.20 point er et nyt personligt bedste, og samlet tog de karrierens første GP sølvmedalje. De er nu videre til Finalen for første gang.

Førerne Aliona Savchenko og Robin Szolkowy leverede et noget ujævnt program, hvor han doublede begge tåloops i sekvensen, og hun singlede en double axel og havde step-out på kast triple salchow. Deres største pointtab kom dog på deres sidste løft, som måtte afbrydes og derfor gav 0 point. Høje programkomponenter kunne holde deres score oppe på 112.45 point, men samlet faldt de til en tæt 3. plads. Parret er dog stadig videre til Finalen.

Stefania Berton og Ondrej Hotarek faldt til en samlet 4. plads. De fik landet side-om-side triple tåloop-double tåloop-double tåloop, men hun havde hånd på triple salchow og doublede på deres kast triple loop. På en meget tæt 5. plads endte Caydee Denney og John Coughlin, som fik leveret et solidt program. Hun havde dog et fald på kast triple loop.

Resultat
Pl.NameNationPointsSPFS
1Yuko KAVAGUTI / Alexander SMIRNOV

RUS
177.5151
2Narumi TAKAHASHI / Mervin TRAN

JPN
172.0922
3Aliona SAVCHENKO / Robin SZOLKOWY

GER
171.6813
4Stefania BERTON / Ondrej HOTAREK

ITA
163.8335
5Caydee DENNEY / John COUGHLIN

USA
163.7544
6Lubov ILIUSHECHKINA / Nodari MAISURADZE

RUS
159.0166
7Marissa CASTELLI / Simon SHNAPIR

USA
149.0277
8Natasha PURICH / Raymond SCHULTZ

CAN
128.1788

Se flere detaljer på isuresults.com

Ingen kommentarer: