torsdag den 17. februar 2011

4CC 2011 - Pang og Tong tager stor føring efter kort program

Qing Pang og Jian Tong udfører deres enorme triple twist, som fik fem +3'ere i GOE ud af 9 dommere. (Foto: Getty Images)

Som forventet tog Qing Pang og Jian Tong føringen, da de leverede et fejlfrit kort program. De startede med solide side-om-side triple tåloops, men det var deres triple twist og kast triple loop, som sædvanligvis var mest spektakulære. De scorede et sæsons bedste på 71.41 point.


Paige Lawrence og Rudi Swiegers er på en andenplads efter et solidt program, hvis eneste usikre element var deres kast triple lutz til allersidst. De opnåede et personligt bedste på 59.98 point. Deres landsmænd Meagan Duhamel og Eric Radford er kun 0.06 point bagud, selvom de havde et fald på deres side-om-side triple lutz.

Caitlin Yankowskas og John Coughlin var usikre på flere elementer. De doublede deres side-om-side triple tåloops, og Yankowskas havde en dårlig landing på deres kast triple salchow. De er på en fjerdeplads med 55.25 point. Under ét point bagud er Kirsten Moore-Towers og Dylan Moscovitch. Parret landede nogle dårlige side-om-side triple tåloops, og resten af af elementer var usikre og fik lave levels.

Dagens drama kom fra Amanda Evora og Mark Ladwig. Da Ladwig faldt på deres side-om-side triple tåloops (hun doublede), splittede hælen på støvlen, og parret måtte stoppe programmet. Heldigvis brugte Rudi Swiegers samme størrelse, så han tilbød sine støvler til låns, og det lykkedes for parret at færdiggøre programmet. Ladwig håber på at kunne lime sin støvle sammen til de lange programmer i morgen.

Både Narumi Takahashi og Mervin Tran faldt på underroterede side-om-side triple salchow, og deres kast triple tåloop var heller ikke god. De er nede på en 8. plads med 50.25 point. Mary Beth Marley og Rockne Brubaker er på en sidsteplads, da de kiksede flere elementer - blandt andet blev deres side-om-side piruetter ugyldiggjort.

Stilling efter kort program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Qing PANG / Jian TONG

CHN
71.411
2Paige LAWRENCE / Rudi SWIEGERS

CAN
59.982
3Meagan DUHAMEL / Eric RADFORD

CAN
59.923
4Caitlin YANKOWSKAS / John COUGHLIN

USA
55.254
5Kirsten MOORE-TOWERS / Dylan MOSCOVITCH

CAN
54.415
6Amanda EVORA / Mark LADWIG

USA
52.236
7Yue ZHANG / Lei WANG

CHN
50.617
8Narumi TAKAHASHI / Mervin TRAN

JPN
50.258
9Huibo DONG / Yiming WU

CHN
46.419
10Mary Beth MARLEY / Rockne BRUBAKER

USA
45.6010

Se flere detaljer på isuresults.com

Ingen kommentarer: