fredag den 10. december 2010

Grand Prix Finalen - Savchenko/Szolkowy vinder kort program

Aliona Savchenko og Robin Szolkowy udfører deres korte program. (Foto: Getty Images)

Aliona Savchenko og Robin Szolkowy leverede endeligt et fejlfrit program, der inkluderede deres enorme kast triple flip, side-om-side triple tåloops samt synkrone piruetter. Deres score på 74.40 point er sæsonens højeste score for et pars kort program, og de fører nu med en god margin på næsten 6 point.

Hjemmebanefavoritterne Qing Pang og Jian Tong leverede også et rent program. De valgte at vende tilbage til deres korte program "The Pearl Fishers" fra forrige sæson, og i dag de udførte bl.a. solide side-om-side triple tåloops, en høj triple twist og kast triple loop. Deres side-om-side piruetter var dog til tider ikke synkrone. De er nu på en andenplads med et sæsons bedste på 68.63 point.

Vera Bazarova og Yuri Larionov havde et solidt program, hvori den eneste fejl var på deres side-om-side triple tåloops: han havde hånden på isen ved landingen. De er på en tredjeplads med 63.86 point.

Wenjing Sui og Cong Han bliver ved med at imponere blandt seniorerne. Deres rene program inkluderede bl.a. side-om-side dobbeltaxeler, en stor triple twist samt kast triple flip. De opnåede et personlig bedste på 61.49 point og er nu på en fjerdeplads.

Ligesom deres landsmænd havde russiske Lubov Iliushechkina og Nodari Maisuradze også problemer med deres side-om-side triple tåloops. Han kæmpede for landingen, mens hun formentlig underroterede springet. Resten af elementerne var dog fine, og de er på en femteplads

Kirsten Moore-Towers og Dylan Moscovitch leverede alle deres tekniske elementer fint, men han havde et overraskende fald efter deres trinsekvens ("toepick"). De er på en sjetteplads.

Stillingen efter det korte program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Aliona SAVCHENKO / Robin SZOLKOWY

GER
74.401
2Qing PANG / Jian TONG

CHN
68.632
3Vera BAZAROVA / Yuri LARIONOV

RUS
63.863
4Wenjing SUI / Cong HAN

CHN
61.494
5Lubov ILIUSHECHKINA / Nodari MAISURADZE

RUS
60.065
6Kirsten MOORE-TOWERS / Dylan MOSCOVITCH

CAN
58.736

Se flere detaljer på isuresults.com

Ingen kommentarer: