fredag den 10. december 2010

Grand Prix Finalen - Oda lander quad kombination i det korte program

Nobunari Oda udfører sit korte program. (Foto: Getty Images)

Nobunari Oda forsøgte endelig en quad i sit korte program, som fans længe har håbet han ville gøre. Og han var succesfuld, for han landede en smuk 4tåloop-3tåloop kombination samt triple axel og triple lutz af super kvalitet. Hans score på 86.59 point giver ham føringen, og denne er desuden sæsonens højeste score for et kort program.

Patrick Chan havde også et godt program, da han endelig formåede at lade være med at falde. Han startede ud med sine quad tåloop, som muligvis var underroteret, og han var klog nok til at tilføje triple tåloopen til sin triple flip senere i programmet. Han landede også sin triple axel. Chan er på en tæt andenplads med et sæsons bedste på 85.59 point.

På en tredjeplads har vi Daisuke Takahashi, som leverede et program med et par småfejl. Han fuldførte 3flip-3tåloop, triple axel og og triple lutz, men ingen af springene var af særlig god kvalitet. Desuden var han ved at snuble i trinsekvensen. Hans performancekvalitet gav ham aftenens højeste programkomponenter, og samlet scorede han et sæsons bedste på 82.57 point.

Takahiko Kozuka landede usikkert på sin 3lutz-3tåloop kombination og stødte lidt ind i banten i slutningen af sin trinsekvens. Han er på en fjerdeplads med et sæsons bedste på 77.90 point.

Tomas Verner og Florent Amodio singlede begge deres triple axeler, og i dette felt betyder det nok, at deres medaljechancer er blevet lig nul. De er på en hhv. femte- og sjetteplads.

Stilling efter det korte program

FPl.NameNationPointsSPFS
1Nobunari ODA

JPN
86.591
2Patrick CHAN

CAN
85.592
3Daisuke TAKAHASHI

JPN
82.573
4Takahiko KOZUKA

JPN
77.904
5Tomas VERNER

CZE
65.375
6Florent AMODIO

FRA
61.646

Se flere detaljer på isuresults.com

Ingen kommentarer: