fredag den 10. december 2010

Grand Prix Finalen - Davis/White vinder solidt den korte dans

Meryl Davis og Charlie White lever sig ind i deres korte dans. (Foto: Getty Images)

Guldfavoritterne Meryl Davis og Charlie White leverede en let vals med stærke trinsekvenser, gode twizzles og løft. Deres score på 68.64 point er sæsoness højeste score for en kort dans, og de fører nu med en margin på knap 3 point. Nathalie Pechalat og Fabian Bourzat var også særdeles solide, og de score også et sæsons bedste, her på 65.66 point. De to par var en helt liga over de fire andre par.

De andre par endte i en overraskende rækkefølge. På en foreløbig tredjeplads har vi Nora Hoffmann og Maxim Zavozin, der leverede en okay dans. Kaitlyn Weaver og Paul Poirier havde lidt problemer med deres twizzles og er på en fjerdeplads med 55.51 point. Meget overraskende er Vanessa Crone og Paul Poirier på en femteplads. De havde ingen åbenlyse fejl, så de må opnået mange lave levels.

Ekaterina Bobrova og Dmitri Soloviev er på en sjetteplads efter en kort dans, hvor han fejlede på deres twizzles, og generelt var deres dans lidt rodet. 3.-6. pladsen er dog kun adskilt af under to point, så det bliver en hård kamp om bronze i morgen. 

Stillingen efter den korte dans
FPl.NameNationPointsSDFD
1Meryl DAVIS / Charlie WHITE

USA
68.641
2Nathalie PECHALAT / Fabian BOURZAT

FRA
65.662
3Nora HOFFMANN / Maxim ZAVOZIN

HUN
55.983
4Kaitlyn WEAVER / Andrew POJE

CAN
55.514
5Vanessa CRONE / Paul POIRIER

CAN
54.825
6Ekaterina BOBROVA / Dmitri SOLOVIEV

RUS
54.336

Se flere detaljer på isuresults.com

Ingen kommentarer: