torsdag den 11. november 2010

Skate America forudsigelser - Isdans

Meryl Davis og Charliet White er igen favoritter til guldet. (Getty Images)

Den disciplin hvor USA nærmest er sikret guld er selvfølgelig isdans, da guldmedaljetagerne fra NHK Trophy Meryl Davis og Charlie White deltager. Parret er bare et niveau over de andre deltager. De har angivelig justeret lidt på begge deres programmer, da de var lidt upolerede ved NHK Trophy, så forvent blot at de scorer endnu mere her.

Favoritterne til sølvet er canadiske Vanessa Crone og Paul Poirier, der lige har har vundet deres første Grand Prix titel. Begge deres programmer var solide, og tager de som forventet sølv her er de videre til Finalen, hvor de sikkert kan forbedre deres 6. plads fra sidste år.

Deres landsmænd Kaitlyn Weaver og Andrew Poje, der kommer med sølv fra NHK Trophy, deltager også. De er småfavoritter til bronze, men de får stærk kamp fra det amerikanske søskendepar Maia Shibutani og Alex Shibutani, der vandt bronze efter dem ved NHK Trophy. De vandt dog fridansen over Weaver og Poje, men et fald i deres korte dans forhindrede dem i at placere højere, så de har helt klart chancen for endnu en medalje her.

Rusland er repræsenteret af Ekaterina Riazanova og Ilia Tkachenko, som startede sæsonen med bronze ved Nebelhorn Trophy. Her slog de faktisk Shibutani'erne, så de kan måske gentage denne bedrift igen.

Mine forudsigelser
GULD - Meryl Davis/Charlie White USA
SØLV - Vanessa Crone/Paul Poirier CAN
BRONZE - Maia Shibutani/Alex Shibutani USA

Se hele deltagerlisten her.

Ingen kommentarer: