søndag den 14. november 2010

Skate America - Fald forhindrer ikke Davis og White i at tage guld

Meryl Davis og Charlie White udfører et danseløft i deres fridans. (Foto: Reuters Pictures)

I uvant isdansestil blev isen lidt for glat for et par af isdanserne. Meryl Davis og Charlie White startede deres tango fridans godt ud med et svært løft på lige linje, hvor hun sidder på hans læg, og senere fuldførte de nogle superhurtige twizzles, som de ellers missede i den korte dans. Under deres forbindende trin mistede parret dog balancen og faldt, og dette påvirkede måske deres efterfølgende parpiruette og trinsekvens på diagonal, som kun blev tildelt level 2. Desuden fik de et fradrag for et forlænget løft. På den positive side føltes dansen mere finpudset, end den gjorde ved NHK Trophy. Med en score på 93.06 point forblev de på deres førsteplads, og de er videre til Finalen, hvor de er regerende mestre.

Vanessa Crone og Paul Poirier startede også deres fridans godt ud med solide løft og twizzles, men også de fik viklet fødderne sammen under nogle forbindende trin, hvilket medførte at Poirier faldt. Efterfølgende opnåede deres trinsekvens på serpentint mønster kun level 2. I præsentationen var de dog smukke, og de opnåede dagens andenhøjeste score på 88.67. Sølvet kvalificerer dem også til Finalen.

Maia og Alex Shibutani kom atter stærkt igen med deres fridans. Alle deres elementer blev udført let og præcist, og med to styk level 3 og resten level 4 opnåede de dagens højeste tekniske score. Deres FD score på 88.35 point er et nyt personlig bedste og nok til at rykke dem op på en samlet 3. plads. De må nu vente at se, om deres to bronzemedaljer er nok til en plads i Finalen.

Canadiske Kaitlyn Weaver og Andrew Poje havde en fin omend en upoleret fridans. Parrets elementer opnåede derfor ikke så høje GOE som de andre toppar, og de mistede også en del point, da deres rotationsløft kun blev tildelt level 1. Deres score på 82.86 point trak dem ned på en samlet 4. plads. De må også vente med at se, om de er videre til Finalen.

Ekaterina Riazanova og Ilia Tkachenko forblev på deres 5. plads. Parret opnåede et personlige bedste på 81.62 point for deres fridans.

Resultat
FPl.NameNationPointsSDFD
1Meryl DAVIS / Charlie WHITE

USA
156.6811
2Vanessa CRONE / Paul POIRIER

CAN
149.0822
3Maia SHIBUTANI / Alex SHIBUTANI

USA
144.8143
4Kaitlyn WEAVER / Andrew POJE

CAN
142.3434
5Ekaterina RIAZANOVA / Ilia TKACHENKO

RUS
137.1455
6Lynn KRIENGKRAIRUT / Logan GIULIETTI-SCHMITT

USA
130.7266
7Cathy REED / Chris REED

JPN
113.3987
8Penny COOMES / Nicholas BUCKLAND

GBR
111.2978
9Stefanie FROHBERG / Tim GIESEN

GER
104.1899

Se flere detaljer på isuresults.com

Ingen kommentarer: