søndag den 14. november 2010

Skate America - Savchenko/Szolkowy vinder guld

Aliona Savchenko og Robin Szolkwy udfører en dødsspiral i deres humoristiske lange program  til "The Pink Panther". (Foto: Getty Images)

Aliona Savchenko og Robin Szolkowy havde en stærk debut af deres lange program, hvor de startede ud med en enorm kast triple flip, som fik adskillige +3'ere i GOE af dommerne. Szolkowy havde et stepout på det andet spring i deres side-om-side 3tåloop+3tåloop sekvens, og parret valgte senere kun at udføre side-om-side double salchows. Alle deres løft var fine, og de sluttede programmet af med en stor kast triple salchow. Deres score på 133.71 point er sæsonens bedste for et langt program af et par, og de vandt karrierens anden Skate America guld med en margin på over 20 point.

Canadiske Kirsten Moore-Towers og Dylan Moscovitch leverede også et solidt program til "Les Miserables", men de havde også problemer med side-om-side springene. Første doublede Moscovitch en planlagt triple tåloop, dernæst trådte de begge synkront ud af landingen på triple salchowen. Deres løft gav dem dog mange point, og med en score på 113.84 point forblev de på deres andenplads. Sølvet kvalificerer dem til Finalen.

Wenjing Sui og Cong Han bedårede igen publikum med deres energirige program til Charlie Chaplins "City Lights". De startede solidt ud med en side-om-side 2axel+2axel sekvens og en kast quad salchow, der dog blev landet på to fødder. Derudover underroterede Sui sin side-om-side triple tåloop, men parret fik som altid landet deres enorme kast triple flip. Deres score på 112.54 point er et nyt personlig bedste og nok til at rykke dem op til en 3. plads. De er formentlig videre til Finalen, men det er stadig uvist, om de vil deltage her.

Caydee Denney og Jeremy Barrett var bedre end ved NHK Trophy, men der var stadig et par småfejl: Denney underroterede deres side-om-side triple tåloop, mens Barret singlede den første axel i deres planlagte 2axel+2axel sekvens. Desuden faldt hun på deres kast triple loop. Deres score på 107.93 point er et sæsons bedste, men samlet faldt de til en 4. plads.

Russiske Ksenia Stolbova og Fedor Klimov startede usikkert ud med et fald på deres kast triple flip, men resten af deres elementer var rene. De opnåede et nyt personlig bedste på 105.76 point og forblev på deres 5. plads.

Resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Aliona SAVCHENKO / Robin SZOLKOWY

GER
197.7011
2Kirsten MOORE-TOWERS / Dylan MOSCOVITCH

CAN
175.4822
3Wenjing SUI / Cong HAN

CHN
170.0743
4Caydee DENNEY / Jeremy BARRETT

USA
166.4234
5Ksenia STOLBOVA / Fedor KLIMOV

RUS
159.4956
6Marissa CASTELLI / Simon SHNAPIR

USA
153.3375
7Felicia ZHANG / Taylor TOTH

USA
126.7067
8Stacey KEMP / David KING

GBR
115.9288

Se flere detaljer på isuresults.com

Ingen kommentarer: