søndag den 14. november 2010

Skate America - Davis/White fører på trods af fejl på twizzles

Meryl Davis og Charlie White udfører deres korte dans. (Foto: Getty Images)

Det var igen ingen overraskelse, at Meryl Davis og Charlie White tog føringen efter de korte danse, men parret smed nogle point væk, da White røg ud af det andet sæt af twizzles og måtte putte hånden på isen. De opnåede dog level 4 på deres første Golden Waltz sektion og på deres rotationsløft, så alt i alt følte parret, at fremførelsen var bedre end ved NHK Trophy. Deres score på 63.62 point var dog et par point lavere.

Vanessa Crone og Paul Poirier leverede en solid kort dans, men nogle deres elementer opnåede ikke så høje levels som de gjorde ved Skate Canada. Deres score på 60.41 point er derfor ikke et sæsons bedste, men det var nok til en foreløbig andenplads.

Deres landsmænd Kaitlyn Weaver og Andrew Poje er lige bagved med en score på 59.48 point, hvilket er deres sæsons bedste. Parret var præcise i alle deres bevægelser og opnåede som resultat aftenens bedste tekniske score.

Maia Shibutani og Alex Shibutani startede ud med nogle super gode twizzles og havde heldigvis ikke et faldt under deres Golden Waltz sektion, og dette skyldes denne ændring: Maia løfter i skørtet på udgangen af shoot-the-duck positionen, så Alex ikke træder i det. Parret var dog ikke fejlfrie, da de lidt senere havde en lille snublen på trinene. De er på en fjerdeplads med et sæsons bedste på 56.46 point.

Russiske Ekaterina Riazanova og Iliva Tkachenko er ikke langt bagud med en score på 55.52 point.

Stillingen efter den korte dans
FPl.NameNationPointsSDFD
1Meryl DAVIS / Charlie WHITE

USA
63.621
2Vanessa CRONE / Paul POIRIER

CAN
60.412
3Kaitlyn WEAVER / Andrew POJE

CAN
59.483
4Maia SHIBUTANI / Alex SHIBUTANI

USA
56.464
5Ekaterina RIAZANOVA / Ilia TKACHENKO

RUS
55.525
6Lynn KRIENGKRAIRUT / Logan GIULIETTI-SCHMITT

USA
52.136
7Penny COOMES / Nicholas BUCKLAND

GBR
49.437
8Cathy REED / Chris REED

JPN
44.408
9Stefanie FROHBERG / Tim GIESEN

GER
44.039

Se flere detaljer på isuresults.com

Ingen kommentarer: