lørdag den 20. november 2010

Rostelecom Cup - Bobrova/Soloviev vinder guld i et udtyndet felt

Ekaterina Bobrova og Dmitri Soloviev udfører et danseløft i deres fridans til "Melody of the White Nights" af Isaak Schwartz. (Foto: Reuters Pictures) 

Rostelecom Cup sluttede med isdansernes fridans, og det blev noget af en kort affære, da hele tre par trak sig efter den korte dans. Feltet bestod nu kun af 5 isdansepar, hvilket er halvdelen af det normale antal. 

Ekaterina Bobrova og Dmitri Soloviev opnåede Ruslands anden guldmedalje i konkurrencen, da de havde en stærk fridans med solide twizzles og smukke løft. Alle deres elementer opnåede level 4 bortset fra deres to trinsekvenser, som opnåede level 3. Deres score på 93.53 point er et personlig bedste, og de vandt karrierens første Grand Prix guld med en margin på 12 point. Med sølvet fra Cup of China har de for første gang kvalificeret sig til Finalen.  

Ungarske Nora Hoffmann og Maxim Zavozin skøjtede også solidt og fremviste gode løft, men deres sidste trinsekvens var kun level 2. Deres score på 84.85 point, som var et nyt personlig bedste, var dagens tredjebedste og nok til at trække dem op på en samlet andenplads. Sølvet er deres første Grand Prix medalje. 

Elena Ilinykh og Nikita Katsalapov fremførte en smuk fridans til musikken fra balletten "Don Quixote", og de fremviste gode løft og trinsekvenser. Ligesom landsmændene Bobrova og Soloviev opnåede alle deres elementer bortset fra trinsekvenserne level 4. Deres score på 85.65 point var dagens andenbedste og trak dem op på en tredjeplads.

De tre par, som trak sig fra konkurrencen var italienske Federica Faiella og Massimo Scali, Madison Hubbell og Keiffer Hubbell samt Alexander Paul og Mitchell Islam. Angiveligt er det Scali, Keiffer og Paul, som døjer med skader (muligvis med ryggen). Hvad er der mon i vandet i disse dage?! 

Resultat
FPl.NameNationPointsSDFD
1Ekaterina BOBROVA / Dmitri SOLOVIEV

RUS
154.3311
2Nora HOFFMANN / Maxim ZAVOZIN

HUN
142.0933
3Elena ILINYKH / Nikita KATSALAPOV

RUS
134.7962
4Kristina GORSHKOVA / Vitali BUTIKOV

RUS
127.4744
5Lucie MYSLIVECKOVA / Matej NOVAK

CZE
123.7075
WDFederica FAIELLA / Massimo SCALI

ITA
2
WDMadison HUBBELL / Keiffer HUBBELL

USA
5
WDAlexandra PAUL / Mitchell ISLAM

CAN
8

Se flere detaljer på isuresults.com

Ingen kommentarer: