fredag den 22. januar 2010

Domnina og Shabalin vinder deres anden EM-titel


Oksana Domnina og Maxim Shabalin udfører et løft i deres fridans. (Foto: daylife.com)

Russiske Oksana Domnina og Maxim Shabalin vandt deres anden EM-titel, men ikke på den mest overbevisende facon. Parret så tydeligt skuffet ud efter deres fridans, som med en score på 94.98 point i følge dommerne var aftenens andenbedste. Begge trinsekvenser og et løft blev kun tildelt level 2, hvilket betød at deres tekniske score kun var aftenens sjettebedste. Deres guld blev kun vundet pga. af styrken af deres obligatoriske dans (er det sket før?), så parret skal gøre store forbedringer til OL, hvis de ikke vil ende udenfor podiet (uden dommernes hjælp)...

Federica Faiella og Massimo Scali vandt (ligesom originaldansen igår) også fridansen, hvilket de gjorde med en score på 96.71 point. Faiella var på grådens rand af glæde efter programmets afslutning, og parret var lykkelige over at vinde sølv for andet år i træk.

De regerende mestre Jana Khokhlova og Sergei Novitski var tilfredse med debutten af deres fridans, som scorede 93.21 point og var nok til at give dem bronze.

Nathalie Pechalat og Fabian Bourzats fridans var aftenens fjerdebedste og gav dem samlet en fjerdeplads for andet for andet år i træk. Parret havde fejl på deres twizzles og deres to sidste løft, hvilket formentlig forhindrede dem i at avancere i stillingen.

Sinead Kerr og John Kerr havde også problemer med deres twizzles og forblev derfor på en femteplads.

(Note: Musikken fra filmen "Requiem for a Dream" blev brugt af tre par fra top 6, hvilket officielt gør den til sæsonens mest (over)brugte musik. Suk!)

Resultat (top 10)
Guld - Oksana Domnina/Maxim Shabalin RUS - 199.25
Sølv - Federica Faiella/Massimo Scali ITA - 195.86
Bronze - Jana Khokhlova/Sergei Novitski RUS - 189.67
4. Nathalie Pechalat/Fabian Bourzat FRA - 188.51
5. Sinead Kerr/John Kerr GBR - 184.05
6. Anna Cappellini/Luca Lanotte ITA - 176.10
7. Alexandra Zaretsky/Roman Zaretsky ISR - 174.91
8. Anna Zadorozhniuk/Sergei Verbillo UKR - 171.28
9. Ekaterina Bobrova/Dmitri Soloviev RUS - 171.26
10. Nora Hoffmann/Maxim Zavozin HUN - 163.21

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: