fredag den 6. november 2009

NHK Trophy - Parrenes korte program


Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov udfører et kast 3loop. De fører efter det korte program (Foto: daylife.com)

Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov havde et meget bedre kort program end ved Rostelecom Cup, idet de her skøjtede et mere eller mindre fejlfrit program. De skøjtede til et remix af Camille Saint-Säens' "Svanen" og udførte bl.a. en side-om-side 3tåloop, et kast 3loop og en tripeltwist, der er forbedret i forhold til sidste år. De scorede selvfølgelig deres sæsons bedste på 68.90 point.

På en nuværende andenplads ligger Qing Pang og Jian Tong, der havde småproblemer med deres side-som-side 3tåloop, hvor Tong støttede sig til isen med sin hånd. Resten af deres elementer var af høj kvalitet, og deres SP score på 67.30 point er stadig en forbedring ift. Rostelecom Cup. De er kun under 2 point bagefter Kavaguti og Smirnov, så guldet er stadig inden for deres rækkevidde.

Amerikanerne Caydee Denney og Jeremy Barrett ligger på en fjern tredjeplads med 55.20 point. Deres program inkluderede svære elementer som en tripeltwist, side-om-side 3tåloop og kast 3lutz, men deres dødsspiral fik kun tildelt level 1. Deres landsmænd Rena Inoue og John Baldwin ligger på en fjerdeplads, efter Inoue faldt på deres side-om-side 2axel.

Stillingen efter det korte program:
1. Yuko Kavaguti/Alexander Smirnov RUS - 68.90
2. Qing Pang/Jian Tong CHN - 67.30
3. Caydee Denney/Jeremy Barrett USA - 55.20
4. Rena Inoue/John Baldwin USA - 52.52
5. Ksenia Krasilnikova/Konstantin Bezmaternikh RUS - 51.32
6. Mylene Brodeur/John Mattatall CAN - 51.10
7. Paige Lawrence/Rudi Swiegers CAN - 47.32
8. Narumi Takashi/Mervin Tran JPN - 39.80

Se det detaljerede resultat her.

Se Yuko Kavaguti og Alexander Smirnovs korte program på YouTube her.

Ingen kommentarer: