lørdag den 22. januar 2022

Lu/Mitrofanov tager 4CC-guldet hos parløberne

Lu/Mitrofanov udfører en baglæns udvendig dødsspiral i det korte program.
 
Parløbernes felt ved ISU Four Continents Figure Skating Championships 2022 var desværre ikke særlig stort, og de fleste par kæmpede også med nerverne.

Forhåndsfavoritterne Audrey Lu og Misha Mitrofanov leverede et rent kort program med triple twist, side-om-side triple tåloops og kast triple lutz, og de kunne dermed tage en behagelig føring med et nyt personligt bedste på 68.35 point. I friløbet landede de triple salchow-euler-double salchows og begge triple kast, men hun faldt på triple tåloop, og de havde lave levels på nogle elementer. Deres FS score på 120.75 point var stadigvæk dagens bedste, og det amerikanske par kunne dermed snuppe guldet i deres 4CC-debut.

Træningsmakkerne Emily Chan og Spencer Akira Howe havde et solidt program med triple twist og kast triple loop, men deres side-om-side triple tåloop blev kendt underroteret. I friløbet landede de deres triple salchow kombination, men triple tåloopen var igen underroteret. Derudover havde de problemer med kastene, da hun faldt på kast triple loop og havde step-out på kast triple salchow. Kvaliteten deres andre parelementer betød dog, at de gjorde nok til at tage sølvet.

Canadiske Evelyn Walsh og Trennt Michaud leverede et rent kort program med triple twist, side-om-side triple tåloops samt kast triple loop. Duoen havde dog adskillige fejl i det lange program; de kiksede begge spring, hun havde hånd på kast triple loop, og de missede næsten det afsluttende løft, som blev kendt level 1. Skuffende faldt de en placering, men de tog stadigvæk en tæt bronzemedalje.

Samlet resultat

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: