lørdag den 22. januar 2022

Amerikanske Green/Parsons vinder 4CC-guld i isdans

Caroline Green og Michael Parsons udfører deres fridans i Tallinn.
 
Det første sæt medaljer ved ISU Four Continents Figure Skating Championships 2022 blev uddelt i går aftes i isdansernes disciplin. 

Amerikanske Caroline Green og Michael Parsons leverede op til deres favoritstatus, da de leverede to stærke fremførelser. De var klart foran feltet i deres rytmedans, som opnåede et nyt personligt bedste på 80.62 point, og de kunne tage en stor føring. Parrets fridans var igen et highlight, og her opnåede de et nyt personligt bedste på 119.97 point. Samlet kunne de tage guldet med en overbevisende margin.

Japanske Kana Muramoto og Daisuke Takahashi havde et freak fald i startede af deres rytmedans, men de kom igen og leverede de tekniske elementer til god kvalitet. Deres fridans var flot, men de kunne ikke matche Green/Parsons på GOE og komponenter. Samlet tog duoen sølv. Lad os håbe, at dette ikke er deres sidste konkurrence nogensinde (parret var stadig ubesluttede, om de vil fortsætte).

Christina Carreira og Anthony Ponomarenko kunne slutte deres sæson med gode manerer. Det amerikanske par leverede to solide danse, og de opnåede endda et sæsons bedste i fridansen. Samlet blev det til bronzemedalje for parret.

Samlet resultat

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: