lørdag den 27. november 2021

Sinitsina/Katsalapov tager forventet sejr ved Rostelecom Cup 2021

Sinitsina/Katsalapov udfører deres fridans i Sochi 2021.
 
Der var ingen store overraskelser at spore hos isdanserne ved Rostelecom Cup 2021, men vinderne havde dog nogle ukarakteristiske fejl i fridansen.

Hjemmebanefavoritterne Victoria Sinitsina og Nikita Katsalapov leverede en stærk rytmedans, hvor de opnåede solide levels, og de tog dermed føringen med en stor margin. Fridansen forløb godt indtil de havde et kikset exit på deres stationære løft. Deres score led desuden af, at to løft gik over tid. Ikke desto mindre kunne de tage sæsonens anden GP-sejr, og de er nu videre til Finalen, hvor de vil få rigtig konkurrence.

Charlene Guignard og Marco Fabbri modtog en del lave levels i rytmedansen, men de gjorde nok til at tage en foreløbig andenplads. Derimod var det italienske pars fridans uden slinger i valsen, og de modtog en score som konsoliderede deres sølvmedalje. Duoen er også videre til Finalen.

Canadiske Laurence Fournier Beaudry og Nikolaj Sørensen leverede to solide danse, og de kunne dermed tage sæsonens anden og forventede bronzemedalje.

Samlet resultat

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: