søndag den 24. oktober 2021

Tarasova/Morozov tager titlen ved Skate America 2021

Tarasova/Morozov udfører deres lange program i Las Vegas.
 
De første medaljer ved denne sæsons Grand Prix'er i kunstskøjteløb blev uddelt i nat, da parløberne løb deres lange programmer ved Skate America 2021, og det blev en tættere kamp om sølv og bronze end man måske havde forventet.

Russiske Evgenia Tarasova og Vladimir Morozov var en i en klasse for sig i det korte program, hvor de leverede triple twist, side-om-side triple tåloops og kast triple loop rent. Dette gav dem en solid føring. Duoen var ikke helt så rene i friløbet, hvor der var småfejl på side-om-side springene. Deres resterende elementer blev dog leveret til superb kvalitet, og de kunne dermed snuppe guldet; deres sjette GP-titel.

Riku Miura og Ryuichi Kihara fortsætter med at forbedre og imponere. Det japanske par leverede et rent kort program, og deres lange program var stærkt med undtagelse af et fald på kast triple lutz. Med personlige nye bedste scores i begge segmenter kunne de tage deres allerførste GP-medalje med sølv.

De regerende VM-bronzevindere Aleksandra Boikova og Dmitrii Kozlovskii havde et rent kort program, men deres lange program havde nogle dyre fejl, da hun faldt på deres triple salchow-euler-triple salchow og kast triple flip. Samlet var det dog nok til bronzemedaljen.

De forsvarende mestre Alexa Knierim og Brandon Frazier havde nogle kostbare fejl i det korte program, da han faldt på side-om-side triple tåloop, og en del elementer ikke blev tildelt maximum levels. Parret kom dog igen med et rent langt program, som hev dem op på en samlet 4. plads.

Samlet resultat

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: