søndag den 31. oktober 2021

Sui/Han er overlegne i deres Skate Canada 2021 sejr

Sui/Han udfører en koreografisk detalje i deres lange program i Vancouver.

Den blev ingenlunde en tæt kamp om parløbernes guld ved Skate Canada 2021, da favoritterne dominerede. De fleste andre par havde problemer, og derfor blev kampen om de andre medaljer tættere.

De regerende VM-sølvvindere Wenjing Sui og Cong Han var i en klasse for sig selv i dette felt; det kinesiske par leverede et rent kort program, hvorved de tog en behagelig føring. Den margin blev forøget efter et flot friløb med side-om-side triple tåloop-double tåloop-double tåloop samt kast triple flip og triple salchow og detaljerede koreografiske detaljer. De var dog ikke fejlfri, da hun faldt på side-om-side triple salchow (<). Parret kunne løbe med guldet med en margin på over 30 point!

Daria Pavliuchenko og Denis Khodykin havde et atletisk kort program med eksplosiv koreografi, men hun havde et uventet fald efter dødsspiralen - alle deres tekniske elementer var dog rene. Friløbet var ambitiøst (med triple tåloop-triple tåloop-double tåloop), men en noget rodet affære med bl.a. et triple salchow fald fra hende, et usikkert løft og hånd på på kast triple flip. Samlet gjorde de dog nok til at holde fast på sølvet.

Amerikanske Ashley Cain-Gribble og Timothy LeDuc havde et skuffende kort program, da hun havde et hårdt fald på side-om-side triple salchow (<<). Duoen kom dog stærkt igen i friløbet med en næsten ren fremførelse - kun deres side-om-side spring var en smule underroterede. De kunne dermed rykke op og tage karrierens anden GP-bronzemedalje.

Vanessa James og Eric Radford var tilfredse med deres korte program, men mange småfejl åd af deres score. Deres friløb var også en blandet fornøjelse, da hun faldt på side-om-side triple tåloop (i planlagt kombination) og havde step-out og hånd på på kast triple lutz. De blev det top-placerede canadiske par med en 5. plads.

Tyske Minerva Fabienne Hase og Nolan Seegert lå på en flot 3. plads efter det korte program med en ren fremførelse. Parret kunne dog ikke genskabe magien i friløbet, da hun havde dårlige landinger på begge kast. Parret faldt til en samlet 5. plads. 

Samlet resultat

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: