torsdag den 17. oktober 2019

Skate America 2019 forudsigelser - Parløb

Cain-Gribble/LeDuc, Pavliuchenko/Khodykin og Peng/Jin er blandt favoritterne.

Vi har ingen af mastodonterne i parløb til stede ved Skate America 2019 (VM-bronzevinderne Zabiiako/Enbert trak sig grundet hans helbred), men vi har til gengæld et potentielt tæt felt, hvor lovende par håber på at etablere sig.

De amerikanske mestre Ashley Cain-Gribble og Timothy LeDuc er de regerende bronzevindere ved dette event, men denne gang har de øjne på guldet. Modsat mange amerikanske par har duoen solide side-om-side spring, og deres parelementer og præsentation har gennemgået en stor udvikling sidste sæson. Parret gjorde deres sæsondebut ved US Classic, som de vandt med to gode løb.

Det bedst seedede par i feltet er Cheng Peng og Yang Jin, som endte på en 4. plads ved VM. Forrige sæson tog de sølv ved begge deres GP'er samt Finalen, og det bliver en udfordring at gentage disse fine resultater. Parret havde dyre fejl ved US Classic, hvor de tog fjern bronze, men de virkede mere tilpas ved Shanghai Trophy, som de vandt. Kinesernes svaghed er som så ofte hendes spring.

Juniorverdensmestrene fra 2018 Daria Pavliuchenko og Denis Khodykin havde en flot seniordebut forrige år, hvor de tog bronze ved begge deres GP'er og kvalificerede sig til Finalen. Russerne manglede stadig noget finpudsning forrige sæson, men deres teknik og sværhed er god - med endnu et år på bagen kunne de overraske i deres sæsondebut.

Resten af feltet er lidt længere bagud, men Haven Denney og Brandon Frazier kunne måske være underdogs til en medalje - de er trods alt forhenværende to gange Skate America-sølvvindere. Den amerikanske duoen døjer dog typisk med stabiliteten på kast og især side-om-side spring, og det var også synligt ved sæsonåbneren Nebelhorn Trophy hvor de tog en 6. plads.

Mine forudsigelser
1. Ashley Cain-Gribble/ Timothy LeDuc USA
2. Cheng Peng /  Yang Jin CHN
3. Daria Pavliuchenko / Denis Khodykin RUS
4. Haven Denney / Brandon Frazier USA
5. Jessica Calalang / Brian Johnson USA
6. Ekaterina Alexandrovskaya / Harley Windsor AUS
7. Camille Ruest / Drew Wolfe CAN
8. Zoe Jones / Christopher Boyadji GBR

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: