tirsdag den 5. marts 2019

Junior VM 2019 forudsigelser - Parløb

Kostiukovich/Ialin, Mishina/Galliamov og Panfilova/Rylov er favoritter i parløb.

Igen i år vil de russiske par være favoritter ved World Junior Figure Skating Championships 2019, idet de har domineret juniorscenen overbevisende over hele sæsonen.

Guldfavoritter er de regerende Junior VM-bronzevindere Anastasia Mishina og Aleksandr Galliamov, som er ubesejrede på junior niveau denne sæson med bl.a. guld ved JGPF og senest de russiske juniormesterskaber. Duoen har høj sværhed på alle deres elementer, og deres præsentation er også moden for deres alder, så med deres sædvanlige løb burde de kunne tage sejren.

De regerende Junior VM-sølvvindere Polina Kostiukovich og Dmitrii Ialin har også haft en stærk sæson med sølv ved JGPF og de russiske juniormesterskaber, og med deres planlagte sværhed er de nok det eneste par, som kan true Mishina/Galliamov til guldet.

Det tredje russiske par er Apollinariia Panfilova og Dmitry Rylov, som gør deres Junior VM-debut. Denne sæson er det blevet til to JGP-sølvmedaljer og bronze ved Finalen, så de er bronzefavoritter i feltet. Grundet deres mangel på side-om-side triple spring skal de håbe på fejl fra landsmændene, hvis de vil højere på podiet.

Resten af feltet er på papiret en del længere bagud. Amerikanske Sarah Feng og TJ Nyman var det eneste ikke-russiske par til at kvalificere sig til JGPF, men de trak sig fra konkurrencen. De deltog heller ikke ved US Nationals, så de er forhåbentlig udtaget pga. deres gode potentiale (og ikke fordi USA ikke havde andre par).

Andre par med potentiale til top 5 tæller de amerikanske juniormestre Laiken Lockley og Keenan Prochnow, som har en 4. og 6. plads fra JGP'erne, samt franske Cleo Hamon og Denys Strekalin, som tog en 6. og 5. plads ved JGP'erne.

Mine forudsigelser
1. Anastasia Mishina / Aleksandr Galliamov RUS
2. Polina Kostiukovich / Dmitrii Ialin RUS
3. Apollinariia Panfilova / Dmitry Rylov RUS
4. Sarah Feng / TJ Nyman USA
5. Laiken Lockley / Keenan Prochnow USA
6. Cleo Hamon / Denys Strekalin FRA
7. Rika Miura / Shoya Ichihashi JPN
8. Feiyao Tang / Yongchao Yang CHN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: