fredag den 7. december 2018

Grand Prix Final 2018 forudsigelser - Parløb

James/Cipres udfører deres lange program ved Internationaux de France 2018.

Ligesom i isdans vil ingen af de forsvarende medaljetagere i parløb være til stede ved Grand Prix Final 2018. Ikke desto mindre vil kampen om guld blive intens og formentlig tæt.

Første-seedede par er Vanessa James og Morgan Cipres, der med to GP-sejre for første gang er videre til Finalen. Franskmændene har flotte elementer og en karismatisk tilstedeværelse på isen, men de kan til tider godt lade småfejl hobe sig op.

VM-sølvvinderne Evgenia Tarasova og Vladimir Morozov har også vundet begge deres GP'er, og modsat franskmændene er deres scores vokset over sæsonen. Russerne er kendt for deres eksplosive elementer, og de scorer også høje komponenter. Guldet vil nok blive afgjort på dagsformen.

Landsmænd Natalia Zabiiako og Alexander Enbert er det tredje par i feltet, som har vundet begge deres GP'er. Parret scorer også højt for deres store tekniske elementer, men de mangler lidt karisma og deres lands topstatus til at have samme scoringspotentiale som ovenstående. Men de har elementerne til at overraske.

Cheng Peng og Yang Jin var det eneste kinesiske par i GP'erne, men de gjorde det godt med to sølvmedaljer. Deres parelementer er normalt altid solide, men deres akilleshæl er deres (hendes) side-om-side spring; de er både af lavere sværhed og mindre pålidelige.

Italienske Nicole Della Monica og Matteo Guarise kunne også nappe to sølvmedaljer ved GP'erne. Parret har solid sværhed i begge deres programmer, men de har ofte småfejl på landingerne af deres spring og kast, hvilket holder deres scores tilbage.

Regerende Juniorverdensmestre Daria Pavliuchenko og Denis Khodykin vandt to bronzemedaljer i deres senior GP-debut. Parret har glimrende sværhed i deres programmer, men de mangler stadig meget polish og præsentation, så de er nok favoritter til en 6. plads.

Mine forudsigelser
1. Vanessa James / Morgen Cipres FRA
2. Evgenia Tarasova / Vladimir Tarasov RUS
3. Natalia Zabiiako / Alexander Enbert RUS
4. Cheng Peng / Yang Jin CHN
5. Nicole Della Monica / Matteo Guarise ITA
6. Daria Pavliuchenko / Denis Khodykin RUS

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: