lørdag den 9. december 2017

Savchenko/Massot tager GPF-titel med rekord score

Savchenko/Massot udfører et koreografisk løft i deres friløb.

Vi havde fænomenale fremførelser fra top 2 parløberne ved Grand Prix Final 2017, og den kommende kamp om Vinter OL-guldet er nu blevet endnu mere spændende.

Førerne Aljona Savchenko og Bruno Massot havde deres livs løb med en nærmest fejlfri fremførelse. Highlights var triple twist, kast triple lutz samt side-om-side triple salchow kombo og triple tåloop. Hun måtte dog kæmpe en lille smule for landingen af kast triple salchow. Deres score på 157.25 point er en ny FS rekord, og parret kunne dermed snuppe sejren.

Verdensmestrene Wenjing Sui og Cong Han lagde ud med quad twist og fulgte op med side-om-side triple tåloop kombo og triple salchow (holdt fast), og i anden halvdel landede hun både en flot kast triple flip og triple salchow. Deres score på 155.07 point var tæt på deres egen (forrige) rekord, og samlet kunne kineserne tage sølv.

De næste fire par var adskilt af kun 3.69 point. Meagan Duhamel og Eric Radford landede deres side-om-side triple lutz og kast triple lutz fint i dag, men hun faldt på kast quad salchow og småkiksede på side-om-side triple tåloop komboen, og han kæmpede med det sidste løft. Deres score på på 138.65 point var nok til, at canadieren kunne tage bronze for andet år i træk.

De to russiske par havde en dårlig dag. Hos Ksenia Stolbova og Fedor Klimov kiksede hun begge spring, og parret endte på en 4. plads. Evgenia Tarasova og Vladimor Morozov havde fejl på begge spring og et kast, og den afsluttende piruette var ugyldig. De forsvarende GPF-mestre faldt til en samlet 5. plads.

Samlet resultat
PLNameNationSPFSPoints
1.Aljona SAVCHENKO
Bruno MASSOT
 GER11236.68
2.Wenjing SUI
Cong HAN
 CHN32230.89
3.Meagan DUHAMEL
Eric RADFORD
 CAN53210.83
4.Ksenia STOLBOVA
Fedor KLIMOV
 RUS45209.26
5.Evgenia TARASOVA
Vladimir MOROZOV
 RUS26208.73
6.Xiaoyu YU
Hao ZHANG
 CHN64207.14

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: