fredag den 8. december 2017

Osmond tager føring ved GPF 2017

Osmond udfører sit korte program til musik af Edith Piaf.

Vi havde en yderst stærk konkurrence hos damernes korte programmer ved Grand Prix Final 2017, hvor alle seks damer formåede at score over 70 point. Damerne er adskilt af kun 4.22 point, så alt kan nå at ske i morgen.

VM-sølvvinder Kaetlyn Osmond leverede et yderst flot og charmerede program med eksplosive spring: triple flip-triple tåloop, triple lutz(!) og double axel. Ligesom alle damerne i feltet modtog hun lutter level 4, og canadieren kunne tage føringen med et nyt personligt bedste på 77.04 point.

GPF-debutant Alina Zagitova havde dagens teknisk sværeste løb med alle spring i anden halvdel. Både triple lutz-triple loop og double axel var fine, men hun havde et lille step-out på triple flip. Med et nyt personligt bedste på 76.27 point kunne russeren tage en tæt 2. plads.

Forsvarende sølvvinder Satoko Miyahara løb rent med triple lutz-triple tåloop og triple loop, og hvad hun manglede i springhøjde, gjorde hun op med kvalitetspiruetter og -trin. Et sæsons bedste på 74.61 point giver hende en 3. plads.

Både Maria Sotskova og Wakaba Higuchi udførte også rene programmer med høj sværhed, og de har begge en chance for medalje med en tæt 4. og 5. plads. Carolina Kostner kunne ikke helt følge med teknisk, da hendes kombination kun var triple tåloop-double tåloop; med dagens bedste programkomponenter er hun dog også i medaljerækkevidde med en tæt 6. plads.

Stilling efter kort program
PLNameNationPoints
1.Kaetlyn OSMOND CAN77.04
2.Alina ZAGITOVA RUS76.27
3.Satoko MIYAHARA JPN74.61
4.Maria SOTSKOVA RUS74.00
5.Wakaba HIGUCHI JPN73.26
6.Carolina KOSTNER ITA72.82

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: