tirsdag den 14. marts 2017

Junior VM 2017 forudsigelser - Parløb

Boikova/Kozlovskii, Atakhanova/Spiridonov og Ustimkina/Volodin er favoritter i parløb.

Parløbernes felt ved Junior VM 2017 i kunstskøjteløb er ikke helt så dybt som håbet, da de to forhåndfavoritter ikke deltager: forsvarende mestre Duskova/Bidar fokuserer på senior VM, mens JGPF-mestre Mishina/Mirzoev er splittet.

Som så ofte sender Rusland en stærk trio, og alle er medaljefavoritter. Aleksandra Boikova og Dmitrii Kozlovskii tog bronze ved JGPF, og senest snuppede de guld ved de russiske juniormesterskaber. Parret mangler lidt finpudsning, da de er et relativt nyt par, men til gengæld har de høj sværhed med triple twist samt to forskellige triple kast og side-om-side spring.

Landsmænd Alina Ustimkina og Nikita Volodin tog en 4. plads ved JGPF og bronze ved de russiske juniormesterskaber. Parret er relativt solide på parelementerne, men hun har til tider problemer med side-om-side springene.

Amina Atakhanova og Spiridonov skuffede lidt med en 6. plads ved JGPF, men de kom igen og tog sølv ved de russiske juniormesterskaber. Duoen har flotte parelementer, men deres placering vil afhænge af deres side-om-side spring, som hun ofte har problemer med.

Australske Ekaterina Alexandrovskaya og Harley Windsor overraskede alle, da de vandt JGP Tallinn Cup. Lignende upset er nok ikke sandsynlig, men hvis alle tre russiske par (igen) har en nedsmeltning, har de potentialet til at overraske.

Amerikanske Chelsiu Liu og Brian Johnson har JGP bronze fra denne sæson, og de er det eneste par i feltet, som deltog i forrige Junior VM (hvor det blev en 5. plads). Duoen har ofte problemer med at lande spring og kast, men god fart og høje levels plejer at hjælpe på deres scores.

Mine forudsigelser
1. Aleksandra Boikova / Dmitrii Kozlovskii RUS
2. Alina Ustimkina / Nikita Volodin RUS
3. Amina Atakhanova / Ilia Spiridonov RUS
4. Ekaterina Alexandrovskaya / Harley Windsor AUS
5. Chelsea Liu / Brian Johnson USA
6. Evelyn Walsh / Trennt Michaud CAN
7. Yumeng Gao / Zhong Xie CHN
8. Lori-Ann Matte / Thierry Ferland CAN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: