onsdag den 15. marts 2017

Junior VM 2017 forudsigelser - Isdans

Loboda/Drozd, Parsons/Parsons og McNamara/Carpenter er favoritter i isdans.

Vi har tre klare medaljefavoritter hos isdanserne ved Junior VM 2017 i kunstskøjteløb. Ikke desto mindre er der plads til overraskelser, da selv små fejl kan koste dyrt.

Favoritter er de regerende sølvvindere Rachel Parsons og Michael Parsons, der som det eneste par i feltet er ubesejrede denne sæson. Søskendeparret er opnået store forbedringer i deres allerede stærke præsentation og teknik, og det har medført deres første JGPF og nationale juniortitel. Med rene løb har burde det amerikanske par snuppe guld.

Landsmænd og de forsvarende mestre Lorraine McNamara og Quinn Carpenter har ikke domineret, som de gjorde forrige sæson. Duoen er kendt for de kreative programmer, men de har kæmpet en smule med elementerne denne sæson, hvilket lidt skuffende betød "kun" bronze ved JGPF og de nationale mesterskaber.

De regerende bronzevindere Alla Loboda og Pavel Drozd har haft en stærk sæson, hvor de bl.a. snuppede deres tredje JGPF-sølvmedalje. Russerne er især teknisk stærke og scorer ofte høj på grund af høje levels. De har dog vist svaghed, da de overraskende kun tog sølv ved de russiske juniormesterskaber.

Amerikanske Christina Carreira og Anthony Ponomarenko har haft deres hidtil stærkeste sæson, hvor de bl.a. tog en flot 4. plads ved JGPF og overraskende sølv ved de nationale mesterskaber. Parret har måske ikke helt samme modenhed som ovenstående tre par, men hvis disse laver fejl, kan Carreira/Ponomarenko måske true til medalje.

Det franske par Angelique Abachkina og Louis Thauron gør deres fjerde Junior VM-deltagen, og forrige år blev det en solid 7. plads. Denne sæson har været deres hidtil bedste med en JGP-sejr og 5. plads ved Finalen. Duoen har flair, men mister nogle gange point lidt pga. sløsede elementer.

Anastasia Shpilevaya og Grigory Smirnov tog en 5. plads her forrige år, og denne sæson tog de sølv ved begge deres JGP'er og en 6. plads ved Finalen. Det talentfulde russiske par har finpudset præsentation, men de mangler stadig lidt power i deres løb.

Mine forudsigelser
1. Rachel Parsons / Michael Parsons USA
2. Alla Loboda / Pavel Drozd RUS
3. Lorraine McNamara / Quinn Carpenter USA
4. Christina Carreira / Anthony Ponomarenko USA
5. Angelique Abachkina / Louis Thauron FRA
6. Anastasia Shpilevaya / Grigory Smirnov RUS
7. Anastasia Skoptcova / Kirill Aleshin RUS
8. Nicole Kuzmichova / Alexandr Sinicyn CZE
9. Marjorie Lajoie / Zachary Lagha CAN
10. Natacha Lagouge / Corentin Rahier FRA

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: