mandag den 23. januar 2017

Shibutani'erne forsvarer deres nationale isdansetitel

Maia og Alex Shibutani udfører deres fridans 'Evolution' i Kansas City.

USA er nok den stærkeste isdansenation for tiden, og det skyldes uden tvivl deres evne til at levere gang på gang. Det skete også ved US Figure Skating Championships 2017, og derfor var der ikke de store overraskelser at se i placeringerne.

De regerende mestre Maia Shibutani og Alex Shibutani leverede en imponerende kort dans med høje levels, GOE og programkomponenter, og de kunne tage føringen med en ny amerikansk rekord. Deres fridans var ligeledes flot og præcis, men de var lidt langsomme om at komme ned i det stationære løft, og det medførte et fradrag på et point. Trods en andenplads i dette segment, kunne de snuppe akkurat forsvare deres titel.

Madison Chock og Evan Bates havde også en flot kort dans, og de kunne tage en foreløbig andenplads. Highlight var deres fridans, som de leverede med masser af power og aggresivitet, og duoen vandt faktisk dette segment. For fjerde gang i karrieren kunne de snuppe national sølv, denne gang kun 1.01 point fra guld.

Det var lutter level 4 i den korte dans for Madison Hubbell og Zachary Donohue, og parret kunne dermed tage en tæt trejdeplads. Hun havde dog et uventet fald under nogle forbindende trin i fridansen, men selve deres elementer var fine. De kunne tage deres fjerde nationale bronzemedalje.

Elliana Pogrebinsky og Alex Benoit leverede to solide løb og overraskede med en 4. plads (pewter) i deres seniordebut. Lidt skuffende måtte Kaitlin Hawayek og Jean-Luc Baker nøjes med en 5. plads for andet år i træk, da hun i fridansen faldt på twizzles og begge faldt på et løft.

Resultat


Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: