mandag den 23. januar 2017

Denney/Frazier tager amerikansk parløbstitel i tæt felt

Denney/Frazier udfører deres lange program ved US Championships 2017.

De amerikanske mesterskaber US Figure Skating Championships 2017 fandt sted den 14.-22. december i Kansas City, Missouri. De amerikanske parløbere har aldrig været de stærkeste, og med forrige års top 2 ude pga. skade var feltet vidt åben; desværre løb de fleste par dog under niveau, men det medførte til gengæld en tæt kamp om medaljerne.

Skate America-sølvvinderne Haven Denney og Brandon Frazier havde småproblemer i det korte program, da hun havde hånd på kast triple loop og step-out på triple salchow(<). Stærke parelementer gav dem dog en foreløbig 2. plads. I friløbet poppede hun på begge side-om-side spring og havde step-out på kast triple salchow, men igen kunne flotte parelementer inklusiv kast triple loop redde dem. Med en sejr i det lange program kunne de akkurat snige sig op og tage deres første nationale titel.

Regerende bronzevindere Marissa Castelli og Mervin Tran fortsætter deres problemer med spring og kast. I det korte løb faldt hun på triple salchow og havde to fødder på kast triple salchow, og skuffende måtte de tage en foreløbig 4. plads. I det lange program missede han begge spring, og hun havde to fødder på kast triple lutz, men flotte parelementer hjalp dem. Duoen rykkede samlet op til sølv.

Det nye par Ashley Cain og Timothy LeDuc overraskede med en sejr i det korte program, hvor de med side-om-side triple loop og kast triple lutz havde den højeste sværhed planlagt. Deres manglende erfaring kom dog til syne i friløbet, hvor hun underroterede komboen og faldt på kast triple lutz. Svagere parelementer gjorde forskellen, og parret faldt til bronze.

Et andet nyt par imponerede også. Tidligere singles løber Deanna Stellato og national sølvvinder i parløb Nathan Bartholomay leverede også et rent kort program, men fejl i friløbet kostede. Parret tog en 4. plads (pewter medalje) i deres debut.

Regerende mestre Tarah Kayne og Danny O'Shea trak sig efter det korte program, hvor hun slog hovedet på fald på kast triple flip.

Resultat


Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: