onsdag den 25. januar 2017

EM 2017 kunstskøjteløb forudsigelser - Isdans

Bobrova/Soloviev, Cappellini/Lanotte og Papadakis/Cizeron er favoritter i isdans.

Vi har et dybt felt hos isdanserne ved European Figure Skating Championships 2017, og selvom vi allerede har favoritter til guldet, er de to andre medaljer lidt mere åbne.

Storfavoritter er selvfølgelig de to gange forsvarende Europamestre Gabriella Papadakis og Guillaume Cizeron, som har haft en stærk sæson med bl.a. GPF-sølv. Franskmændene scorer højt på deres dragende præsentation og stærke grundløb, og de er generelt også stabile teknikere, så rivalerne kan nok ikke håbe på store fejl. Duoen håber dog nok stadig på høje scores, som vil sætte dem i en god position til et kommende VM-forsvar.

Regerende EM-bronzevindere Ekaterina Bobrova og Dmitri Soloviev kommer også fra en flot sæson med GP-bronze og guld og en 4. plads ved Finalen. Russerne har måske ikke samme it-kvalitet som andre par i feltet, men deres power og tekniske pålidelighed gør dem til medaljefavoritter.

De regerende EM-sølvvindere Anna Cappellini og Luca Lanotte har til gengæld haft en smule skuffende GP-resultater, selvom de teknisk set har opretholdt deres niveau. Parret har en charmerende stil, men dommerne er måske blevet lidt trætte af deres samme stil sæson efter sæson. Italienerne er dog normalt altid teknisk stabile, så de burde også snuppe en EM-medalje for femte gang i træk.

Alexandra Stepanova og Ivan Bukin er tidligere EM-bronzevindere fra 2015. Duoen har udvist forbedringer denne sæson, og det har medført GP-bronze og sølv ved de russiske mesterskaber. En medalje i dette felt virker usandsynlig, men med stærke løb kan de forbedre deres 5. plads fra forrige år.

Landsmænd Victoria Sinitsina og Nikita Katsalapov har haft en lidt sløv GP-sæson uden medaljer, hvor de forrige sæson tog medaljer ved begge events. Derfor skal de vise forbedringer, hvis de vil forsvare deres 4. plads fra forrige år. Som altid vil hans twizzles være spørgsmålstegnet.

Den eneste danske repræsentation ved dette EM er isdanserne Laurence Fournier Beaudry og Nikolaj Sørensen, som denne sæson har to 7. pladser fra GP'erne. Duoen har en chance for at forbedre deres 9. plads fra forrige år, hvis de kan levere to fejlfri løb.

Mine forudsigelser
1. Gabriella Papadakis / Guillaume Cizeron FRA
2. Ekaterina Bobrova / Dmitri Soloviev RUS
3. Anna Cappellini / Luca Lanotte ITA
4. Alexandra Stepanova / Ivan Bukin RUS
5. Victoria Sinitsina / Nikita Katsalapov RUS
6. Charlene Guignard / Marco Fabbri ITA
7. Isabella Tobias / Ilia Tkachenko ISR
8. Laurence Fournier Beaudry / Nikolaj Sørensen DEN
9. Natalia Kaliszek / Maksym Spodyriev POL
10. Marie-Jade Lauriault / Romain LeGac FRA

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: