torsdag den 8. december 2016

GPF 2016 forudsigelser - Damer

De russiske damer i pink: Pogorilaya, Medvedeva, Radionova og Sotskova.

Vi har et sprængfyldt felt hos damerne ved Grand Prix Final 2016, og med rene løb har enhver af disse seks damer en chance for medalje.

Favorit er selvfølgelig den regerende verdensmester Evgenia Medevedeva, som er ubesejret siden hun vandt denne titel for et år siden. Hendes styrke er detaljer til koreografien og ikke mindst en umenneskelig stabilitet på springene; man kan altid regne med, at hun vil levere (nær) fejlfrie løb.

Anna Pogorilaya er opnået en ny pålidelighed siden sin VM-bronze, og denne sæson kommer hun også med to GP-sejre under bæltet. Hun har de store spring, hvilket altid giver hende en stor fordel under et strengt teknisk panel, men småfejl titter stadig op her og der.

Den regerende GPF-bronzevinder Elena Radionova har gennem hele sine karriere udmærket sig med en utrolig pålidelighed, og denne sæson er det også blevet til GP-sølv og guld. Med hendes råstyrke kan hun klemme de fleste spring ud, men kvaliteten er ikke altid i top, og rene løb fra andre damer har dermed mulighed for at slå hende.

Kaetlyn Osmond har undergået en forvandling denne sæson, da hun endelig ser ud til at have kombineret sin power med noget kontrol; det har ført til to GP-sølvmedaljer. Hun er i stand til at score højt, men vi har endnu ikke set hendes potentiale endnu, da hun stadig plejer at have et par fejl i sit friløb bl.a. på triple loop.

Junior VM-sølvvinder Maria Sotskova gør sin GPF-debut i sin senior sæsondebut efter GP-sølv og bronze.. Hun er utrolig stabil og har både flip og lutz på rette skær, men hun kan til tider mangle power i sit løb, hvilket fører til underrotationer i anden halvdel.

Regerende GPF-sølvvinder Satoko Miyahara oplever lidt af en tur nedad, da hendes små spring er blevet sat mere under lup af det tekniske panel. Hun har både sværheden og stabiliteten til at tage medalje, men adskillige underrotationer kan hurtigt droppe hendes tekniske score.

Mine forudsigelser
1. Evgenia Medvedeva RUS
2. Anna Pogorilaya RUS
3. Elena Radionova RUS
4. Satoko Miyahara JPN
5. Maria Sotskova RUS
6. Kaetlyn Osmond CAN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: