torsdag den 3. november 2016

Rostelecom Cup 2016 forudsigelser - Parløb

Savchenko/Massot, Seguin/Bilodeau og Astakhova/Rogonov er blandt favoritterne.

Det er alle sammen relativt nye par i parløbernes felt ved Rostelecom Cup 2016, og det vil måske føre til nogle overraskende resultater.

Småfavoritter er nok de regerende VM-bronzevindere Aliona Savchenko og Bruno Massot, som gør deres GP-debut. Det tyske par er kendt for deres eksplosive tekniske elementer især deres twist. Denne sæson introducerer de også kast triple axel, hvilket kan give dem en fordel, men i såfald skal de også lande deres side-om-side spring, som de havde problemer med ved sæsonåbneren Nebelhorn Trophy - som de dog vandt.

Canadiske Julianne Seguin og Charlie Bilodeau er også guldkandidater, og de har denne sæson taget to guldmedaljer, senest ved Skate America. Parret har høj sværhed på kast og spring, og med deres normale pålidelighed har de i hvert fald en god chance for at tage endnu en GP-sejr.

Mange skader betyder et svagere felt end normalt, og på hjemmebane står de russiske par ikke så stærk som de plejer - ikke desto mindre har de en fin chance for bronze. Natalia Zabijako og Alexander Enbert tog en 5. plads her forrige år, og denne sæson er det indtil videre blevet til bronze ved Ondrej Nepela Trophy.

Kristina Astakhova og Alexei Rogonov har før taget bronze ved Rostelecom Cup, men de har sidenhed haft en tendens til at levere rodede løb. Ved Skate America - hvor de tog en 5. plads - havde de småproblemer på både kast og spring, og de har virkelig brug for +GOE hvis de vil snuppe medalje.

Italienske Valentina Marchei og Ondrej Hotarek skuffede med en 8. plads (sidst) ved Skate America, men de har måske en outside shot for bronze. Parret har stadig problemer med deres twist, så hun skal bare lande deres side-om-side spring, da disse måske med deres høje sværhed kan skubbe dem foran.

Mine forudsigelser
1. Aliona Savchenko / Bruno Massot GER
2. Julianne Seguin / Charlie Bilodeau CAN
3. Natalia Zabijako / Alexander Enbert RUS
4. Kristina Astakhova / Alexei Rogonov RUS
5. Valentina Marchei / Ondrej Hotarek ITA
6. Alisa Efimova / Alexander Korovin RUS
7. Camille Ruest / Andrew Wolfe CAN
8. Goda Butkute / Nikita Ermolaev LTU

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: