torsdag den 3. november 2016

Rostelecom Cup 2016 forudsigelser - Damer

Pogorilaya, Radionova, Lipnitskaia og Tursynbaeva er blandt medaljekandidaterne.

De russiske damer er selvfølgelig favoritter på hjemmebane ved Rostelecom Cup 2016, men de har alle vist svagheder, så et russisk podium er ikke en selvfølge hvis nogle af de andre damer kan levere.

To gange EM-bronzevinder Anna Pogorilaya er kendt for sin store spring og dertilhørende store fald, men hun har i løbet af forrige sæson arbejdet på sin finesse, og det kulminerede med bronze ved forrige VM. Pogorilaya begyndte sæsonen med et flot langt program ved Japan Open, men hun viste en smule svaghed ved Finlandia Trophy, hvor hun lidt skuffende måtte nøjes med bronze.

Landsmand Elena Radionova er den regerende Rostelecom Cup mester, og hun er kendt for sin høje pålidelighed: forrige sæson tog hun medaljer ved alle sine konkurrencer undtagen VM, hvor det stadig blev en solid 6. plads. Hendes nuværende form er dog ukendt, da hun pga. skade kun har vist sit korte program ved de russiske testløb.

Julia Lipnitskaia tog VM-sølv i 2014, men hun har siden kæmpet med pop og underrotationer på springene. Senest har hun vist gode korte løb, men de gamle problemer har det med at dukke op i det lange program; ved Ondrej Nepela Trophy faldt hun til sølv efter et ujævnt langt program. Formen er stadig et spørgsmålstegn, da hun måtte trække sig fra Skate America pga. en gammel skade.

Amerikanske Courtney Hicks havde en svingende forrige sæson, da hun først vandt GP-sølv for at skuffe med en 8. plads ved de nationale mesterskaber. Hun har de store spring til at score højt, men hun kæmper ofte med at kontrollere denne, og senest måtte hun nøjes med en 6. plads ved Finlandia Trophy.

Zijun Li virkede ude af form ved forrige sæsons GP'er, hvor det blev til lave placeringer, men hun peakede ved VM, hvor det blev en solid 11. plads. Hun har en delikat præsentation og er i stand til at udføre svære spring, men hun har ofte problemer med udholdenhed i sine løb.

Petite Elizavet Tursynbaeva udvist en flot stabilitet forrige sæson, både ved GP'erne og VM hvor det blev en 12. plads. Hun begyndte sæsonen skuffende med en 7. plads ved US Classic, men kom hurtigt igen med bronze ved Autumn Classic.

Mine forudsigelser
1. Anna Pogorilaya RUS
2. Elena Radionova RUS
3. Julia Lipnitskaia RUS
4. Elizabet Tursynbaeva KAZ
5. Courtney Hicks USA
6. Zijun Li CHN
7. Yura Matsuda JPN
8. Roberta Rodeghiero ITA
9. Nicole Rajicova SVK
10. Kanako Murakami JPN
11. Angelina Kuchvalska LAT
12. Anastasia Galustyan ARM

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: