torsdag den 24. november 2016

NHK Trophy 2016 forudsigelser - Herrer

Hanyu, Brown, Chen og Bychenko er blandt medaljekandidaterne.

Hele fem herrer ved NHK Trophy 2016 har en chance for at komme i Finalen, hvis de placerer højt nok, og det lægger et stor pres på feltet - forhåbentlig vil det medføre stærke løb og ikke mange nedsmeltninger.

Favorit er selvfølgelig den regerende mester Yuzuru Hanyu, som satte en verdensrekord her forrige år. Han har haft en lidt langsom sæson, senest med sølv ved Skate Canada, men han plejer som regel at levere ved sin anden GP. Med sine flotte spring og præsentation har han det højeste scoringspotentiale i feltet, men dyre fejl på springene (inkl. den nye quad loop) kan åbne døren.

Amerikanske Jason Brown har haft en solid sæson med to Challenger-medaljer og senest sølv ved Skate America. Hans flotte piruetter og stabile spring medfører altid flotte scores, men quaden er der ikke helt endnu, og det sætter et loft på hans potentiale; han virker dog tættere og tættere på at lande springet.

Landsmand Nathan Chen tog en solid 4. plads i sin GP-debut ved Trophée de France, og det var takket være de fire forskellige quads i hans repertoire. Han løb dog langtfra sit potentiale, da han havde en del urene landinger på sine quads, og dyrest udelod han triple axelen. Hvis han får ordnet mindst ét af disse problemer, kan han sagtens true toppen.

Alexei Bychenko overraskede med EM-sølv forrige sæson, og han overraskede denne sæson med bronze ved Rostelecom Cup. Den israelske herre har ikke samme finesse som de andre topherrer, men han er i stand til at lande de svære spring, hvilket gavner ham, når konkurrenterne laver fejl.

Russiske Mikhail Kolyada tog en flot 4. plads ved forrige år, men han har ikke helt levet op til forventningerne denne sæson, da det kun blev til en 4. plads ved Rostelecom Cup. Kolyada har en utrolig ren teknik på springene, hvilket resulterer i eksplosive spring, men urene landinger og pop kan plage ham.

Hold også øje med canadiske Nam Nguyen. Hans resultater skuffede forrige sæson, men han har vist tegn på at være i en opadgående retning, da han med solide løb tog en 6. plads ved Skate America. Han er stand til at lande quads, men hans langsomme fart over isen koster på programkomponenterne.

Mine forudsigelser
1. Yuzuru Hanyu JPN
2. Jason Brown USA
3. Nathan Chen USA
4. Mikhail Kolyada RUS
5. Alexei Bychenko ISR
6. Nam Nguyen CAN
7. Elladj Balde CAN
8. Keiji Tanaka JPN
9. Grant Hochstein USA
10. Deniss Vasiljevs LAT
11. Ryuju Hino JPN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: