torsdag den 17. november 2016

Cup of China 2016 forudsigelser - Parløb

Yu/Zhang, Kavaguti/Smirnov og Ilyushechkina/Moscovitch er blandt parfavoritterne.

Et par skader betyder et lidt svagere felt hos parløberne ved Cup of China 2016 end normalt, men til gengæld kan det også blive til en tættere kamp om medaljerne end normalt.

Med regerende VM-sølvvindere Wenjing Sui og Cong Han ude med skade, er det nye par Xiaoyu Yu og Hao Zhang skubbet frem i rampelyset som favoritter. Parret teamede op i off-sæsonen, men de er kommet langt og tog allerede sølv ved Skate Canada. Dette er kun baseret på én konkurrence, men parret virker til at være et klassisk par med solid teknik.

Liubov Ilyushechkina og Dylan Moscovitch har haft en solid sæson indtil videre med sølv ved Nebelhorn Trophy og bronze ved Skate Canada. Deres svaghed er hendes spring, men det canadiske par plejer at score godt på deres elegante præsentation og smukke løft.

Veteranerne Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov kommer igen efter hendes skade, og tiden væk fra isen har været tydelig at se ved Skate Canada, hvor det blev en 5. plads. Her virkede de forsigtige på mange elementer, og hun havde problemer med springene. Russerne scorer godt på præsentation, men de har ikke råd samme tekniske fejl, hvis de vil på podiet.

Yu/Zhang's ekspartnere er teamet op, og Cheng Peng og Yang Jin gør deres debut her. Parret har været lidt overskygget i deres forrige partnerskaber, især hun som ofte havde problemer med side-om-spring. Med lidt lavere pres har de chancen for at blomstre, for den gode teknik er der.

Det tredje kinesiske par Xuehan Wang og Lei Wang er tidligere to gange GP-bronzemedaljevindere, men de skuffede med en 15. plads i deres VM-debut i 2016. Parret er i stand til at udføre flotte twist og kast, men hun har til tider problemer med springene.

Mine forudsigelser
1. Xiaoyu Yu / Hao Zhang CHN
2. Liubov Ilyushechkina / Dylan Moscovitch CAN
3. Yuko Kavaguti / Alexander Smirnov RUS
4. Cheng Peng / Yang Jin CHN
5. Xuehan Wang / Lei Wang CHN
6. Nicole Della Monica / Matteo Guarise ITA
7. Mari Vartmann / Ruben Blommaert GER
8. Jessica Pfund / Joshua Santillan USA

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: