torsdag den 27. oktober 2016

Skate Canada 2016 forudsigelser - Parløb

Duhamel/Radford, Kavaguti/Smirnov og Denney/Frazier er blandt medaljefavoritterne.

I parløbernes konkurrence ved Skate Canada 2016 er guldet vist mere end sikret til et vist par, men kampen om sølv og bronze virker meget mere åben.

Favoritter er selvfølgelig de to gange regerende verdensmestre Meagan Duhamel og Eric Radford, som også har taget guld ved Skate Canada de to forgående år. Parret har med side-om-side triple lutz og kast quad salchow suverænt feltets højeste sværhedsgrad, og denne sæson introducerer de også kast triple axel i begge programmer. Duoen løb under niveau ved sæsonåbneren Finlandia Trophy (som de stadig vandt), så de håber nok på at forbedre deres fremførelser her.

Landsmænd Lubov Iliushechkina og Dylan Moscovitch rykker støt og roligt op, og ved VM blev det til en flot 7. plads. Parret er kendt for deres elegante løft og præsentation, og de har også god sværhed på twist og kast. Hun kan til tider have problemer med side-om-side springene, og disse bliver nøglen at lande med succes, hvis de vil på podiet.

Russiske Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov gør deres comeback efter hendes skade. Parret tog sølv i deres sæsondebut ved Ondrej Nepela Trophy, hvor de ikke forsøgte quad kast - til gengæld var de solide, omend lidt rustne på de andre elementer. Det rutinerede par burde tage medalje, hvis de kan undgå store fejl.

Haven Denney og Brandon Frazier havde en usikker sæsonstart ved Ondrej Nepela Trophy, men de viste store forbedringer ved forrige uges Skate America, hvor de overraskede med sølv. Parret har endnu ikke været helt rene på side-om-side springene, og de får nok brug for mere succes her, når de ikke har hjemmebanefordelen mere.

Spoilers kan være det nye par Xiaoyu Yu og Hao Zhang, der gør deres internationale debut. Parret teamede op i off-sæsonen, og håbet er nok, at de kan kombinere hendes stabilitet på springene og hans muskelkraft på kast og twist - men efter så kort tid sammen, er det svært at spå om de har fået alle elementerne og præsentation til at spille sammen endnu.

Mine forudsigelser
1. Meagan Duhamel / Eric Radford CAN
2. Yuko Kavaguti / Alexander Smirnov RUS
3. Lubov Iliushechkina / Dylan Moscovitch CAN
4. Haven Denney / Brandon Frazier USA
5. Xiaoyu Yu / Hao Zhang CHN
6. Nicole Della Monica / Matteo Guarise ITA
7. Brittany Jones / Joshua Reagan CAN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: