tirsdag den 15. marts 2016

Junior VM 2016 forudsigelser - Parløb

Borisova/Sopot, Duskova/Bidar og Mishina/Mirzoev er blandt favoritterne i parløb.

Parløbernes felt ved Junior VM 2016 i kunstskøjteløb er tættere end det har været de forgangne år, men dette medfører forhåbentlig blot, at løberne leverer deres bedste med guld i sigte.

Småfavoritter er nok Ekaterina Borisova og Dmitry Sopot, som denne sæson har vundet både JGPF og Ungdoms Vinter-OL. Russerne har gode par elementer og præsentation, men de har endnu ikke side-om-side triple spring i deres repertoire. Parret skal derfor til dels håbe på, at deres rivaler vil lave fejl i håb om at snuppe guld.

Landsmænd Anastasia Mishina og Vladislav Mirzoev skuffede med en 5. plads ved deres eneste JGP, men de er blevet stærkere i anden halvdel af sæsonen med en sejr ved de nationale juniormesterskaber (over Borisova/Sopot) og Bavarian Open. Foruden stærke par elementer mestrer de også to side-om-side triple spring.

Tjekkiske Anna Duskova og Martin Bidar er den største trussel til russisk dominans. Duoen tog sølv ved både JGPF og Ungdoms Vinter-OL, men de har haft et par nedsmeltninger i det lange program denne sæson. De har dog sværhedsgraden på spring og kast til at udgøre en guldtrussel.

Det tredje russiske par Anastasia Gubanova og Alexei Sintsov er det højst rangerende par fra Junior VM 2015, hvor de tog en 4. plads. Parret har to JGP-medaljer og en 4. plads fra Finalen denne sæson, men hendes svage side-om-spring vil nok holde dem tilbage i år.

Renata Oganseian og Mark Bardei har også to JGP-medalje samt en 5. plads fra Finalen denne sæson. Duoen er kendetegnet ved enorme parelementer, men ukrainerne har haft svært ved at leve op til deres scoringspotentiale grundet deres problemer med at løbe to solide løb back-to-back.

Mine forudsigelser
1. Anastasia Mishina / Vladislav Mirzoev RUS
2. Ekaterina Borisova / Dmitry Sopot RUS
3. Anna Duskova / Martin Bidar CZE
4. Renata Oganseian / Mark Bardei UKR
5. Anastasia Gubanova / Alexei Sintsov RUS
6. Joy Weinberg / Maximiliano Fernandez USA
7. Chelsea Liu / Brian Johnson USA
8. Hope McLean / Trent Michaud CAN
9. Bryn Hoffman / Bryce Chudak CAN
10. Justine Brasseur / Mathieu Ostiguy CAN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: