tirsdag den 15. marts 2016

Junior VM 2016 forudsigelser - Isdans

Loboda/Drozd, McNamara/Carpenter og Parsons/Parsons kæmper om medaljer igen.

Vi har et yderst dybt felt hos isdanserne ved Junior VM 2016 i kunstskøjteløb, men vi har også nogle ret håndfaste favoritter til podiet.

Storfavoritter er selvfølgelig de regerende Junior VM-sølvvindere Lorraine McNamara og Quinn Carpenter. Ikke blot er amerikanerne ubesejrede denne sæson - inkl. JGPF - men de har vundet alle deres konkurrencer med store marginer. Med deres power og tekniske stabilitet burde de ende sæsonen med endnu en guldmedalje.

Landsmænd Rachel Parsons og Michael Parsons har også haft en stærk sæson med to solide JGP-sejre. Søskendeparret viste dog svaghed ved JGPF, hvor de efter en ukarakteristisk fejlfyldt fridans måtte "nøjes" med bronze. Med deres sædvanlige løb har de dog en god chance for sølv i dette felt.

Russiske Alla Loboda og Pavel Drozd er måske ikke været anset som det mest talentfulde par i feltet, men deres tekniske stabilitet har medført flotte resultater denne sæson i form af JGPF-sølv og national juniortitel. Parret har en chance for medalje i dette felt, men det kommer nok an på, hvordan de andre par løber.

Landsmænd Betina Popova og Yuri Vlasenko har for tredje sæson i træk taget guld og sølv ved JGP'erne, men Junior VM har ikke været en stærk konkurrence for dem - forrige år blev det kun en skuffende 11. plads. Parret har god karisma/potentiale, men de bliver ofte overgearede og sløsede i deres udførsel.

Det tredje russiske par Anastasia Shpilevaya og Grigory Smirnov har lige vundet Ungdoms Vinter-OL, men i dette meget dybere felt bliver en podieplads svær. Det unge par har en frisk tilstedeværelse på isen, men mangler måske lidt power ift. til topparrene.

Frankrig sender to talentfulde par med det (u)typiske twist. Marie-Jade Laurialt og Romain Le Gac tog guld og sølv ved JGP'erne, men de var måske lidt skuffede med en 5. plads ved Finalen. Angelique Abachkina og Louis Thauron tog sølv og en 4. plads ved JGP'erne, og den unge duo er også one-to-watch.

Mine forudsigelser
1. Lorraine McNamara / Quinn Carpenter USA
2. Rachel Parsons / Michael Parsons USA
3. Alla Loboda / Pavel Drozd RUS
4. Betina Popova / Yuri Vlasenko RUS
5. Marie-Jade Lauriault / Romain Le Gac FRA
6. Anastasia Shpilevaya / Grigory Smirnov RUS
7. Angelique Abachkina / Louis Thauron FRA
8. Elliana Pogrebinsky / Alex Benoit USA
9. Mackenzie Bent / Dmitre Razgulajevs CAN
10. Melinda Meng / Andrew Meng CAN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: