tirsdag den 16. februar 2016

Four Continents 2016 forudsigelser - Damer

Miyahara, Gold, Hongo og Li er blandt medaljekandidaterne hos damerne.

Vi har 1-2 topløbere fra hver af de store nationer, som ikke deltager ved Four Continents 2016 hos damerne. Det ændrer dog ikke på det faktum, at vi har et ret åbent (læs: uforudsigeligt) felt i top 10.

Den regerende sølvvinder Satoko Miyahara er nok en lille favorit grundet hendes store stabilitet gennem hele sin karriere; bare denne sæson er det blevet til hendes første GP-sejr, sølv ved Finalen og et forsvar af den japanske titel. Selvfølgelig har hun ikke de største spring, men hun har sværheden og pålideligheden, som kræver at rivalerne skal undgå fejl for at slå hende.

Gracie Gold er det største medaljehåb af de amerikanske damer, men trods hendes talent har hun endnu ikke snuppet medalje ved 4CC - forrige år betød en nedsmeltning en skuffende 4. plads i et svagt felt. Hun har det største scoringspotentiale i feltet, men hun får brug for at endelig løbe to stærke programmer back-to-back.

Regerende bronzevinder Rika Hongo har haft en solid sæson, omend den ikke har været helt så stærkt som forrige år. Hun har forbedret sin præsentation meget denne sæson, men hun taber stadig dyre point på underrotationer på sin 3-3 og forkert skær. Generelt er hun dog en pålidelig løber, som ikke har tendens til overraskende nedsmeltninger.

Den tredje japanske dame er tidligere 4CC-vinder Kanako Murakami, men hun er umiddelbart ikke en medaljekandidat i dette felt grundet hendes skuffende resultater denne sæson. Hun kan være en fangende performer, men underrotationer og pop skader altid hendes tekniske score.

Fra Canada har vi Kaetlyn Osmond og Alaine Chartrand, som begge internationalt har vist øjeblikke af håb i deres korte programmer, hvorefter deres lange programmer tog dem helt ud. Begge er i stand til store svære spring, men de kan nogle gange bukke under for deres ivrighed.

USA sender også Mirai Nagasu og Karen Chen, som fik billetten efter to landsmænd trak sig. Nagasu har virket i sin bedste form i lang tid, men underrotationer plager hende stadig. Chen har potentialet til at score højt, men indtil videre har hendes manglende kontrol ført til fald og adskillige andre fejl i sine løb.

Kinesiske Zijun Li har haft en skuffende GP sæson, men 4CC plejer at være en god konkurrence for hende. Hun er en elegant løber, men manglende stamina plejer at medføre lidt anæmiske fremførelse.

Mine forudsigelser
1. Satoko Miyahara JPN
2. Gracie Gold USA
3. Rika Hongo JPN
4. Zijun Li CHN
5. Mirai Nagasu USA
6. Kaetlyn Osmond CAN
7. Kanako Murakami JPN
8. Alaine Chartrand CAN
9. Karen Chen USA
10. Da Bin Choi KOR

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: