onsdag den 20. januar 2016

2016 US Nationals forudsigelser - Herrer

Chen, Aaron, Rippon og Miner er blandt medaljekandidaterne hos herrerne.

Herrernes felt ved de amerikanske mesterskaber er en smule udhulet pga. skader: Jason Brown (rygskade, regerende mester), Joshua Farris (hjernerystelse, regerende bronzevinder) og Richard Dornbush (diskusprolaps, sølvvinder fra '11) kommer ikke til at deltage, og det åbner podiet en hel del.

Favorit må nu være den nationale mester fra 2013, Max Aaron, som denne sæson vandt Skate America samt har taget to CS-medaljer. Trods forbedringer er han stadig svagere i komponenterne og piruetterne, men han er en af de få herrer i feltet med en stabil quad i feltet. Dette giver ham en god fordel, hvis han kan løbe uden for mange fejl.

Den regerende sølvvinder Adam Rippon har haft en stabil sæson med to 4. pladser ved GP'erne og to sølvmedaljer i CS-serien. Han har endnu ikke været succesfuld med sin quad lutz (enten < eller <<), men til gengæld har han været stabil med de andre triple spring inklusiv sin axel, som historisk har givet ham problemer.

JGPF-mester Nathan Chen er ubesejret som junior denne sæson, og han kan blive spoiler med sit svære layout. Han har ikke samme power/modenhed i sit løb som de andre herrer, og dette er hans første seniorkonkurrence i sæsonen, men med op til fire quads kan han måske endda snuppe guld, hvis han løber til sit potentiale.

Ross Miner er tre gange national medaljevinder, og denne sæson overraskede han de fleste med bronze ved Rostelecom Cup. Han har ikke en noget nær stabil quad i sit repertoire, men i dette felt kan rene løbe med triple spring af god kvalitet måske være nok til en medalje.

Hold også øje med Grant Hochstein, som tog en 4. plads ved begge sine GP'er i dybe felter. Han har en quad tåloop og kan dermed overraske, hvis favoritterne ikke leveret varen. Outside shots er Timothy Dolensky, som tog en 7. plads ved Skate Canada, og Vincent Zhou som tog en 4. plads ved JGPF.

Mine forudsigelser
1. Max Aaron
2. Adam Rippon
3. Nathan Chen
4. Ross Miner
5. Grant Hochstein
6. Timothy Dolensky
7. Vincent Zhou
8. Alexander Johnson
9. Sean Rabbitt
10. Shotaro Omori

Se resultat her.

Ingen kommentarer: