tirsdag den 19. januar 2016

2016 US Nationals forudsigelser - Isdans

Hubbell/Donohue, Chock/Bates og Shibutani/Shibutani er favoritter i isdans.

Isdans er helt klart den mest kompetitive disciplin ved de amerikanske mesterskaber, da hele tre par formåede at kvalificere sig til GPF. Denne konkurrence viste også, at vi har en klar hakkeorden blandt parrene, men måske vi vil se nogle rykke sig nærmere hinanden.

Favoritter er uden tvivl de regerende nationale mestre og VM-sølvvindere Chock/Bates, som seneste formåede at forsvare deres sølv ved GPF. Parret er teknisk stærke og pålidelige, så selvom de nogle gange kan have småproblemer med twizzles, lader de ikke fejlen koste dem meget.

Tre gange nationale sølvvindere Shibutani/Shibutani er igen favoritter til sølv. Duoen var stærke ved GP'erne, hvor de også tog sølv og guld med høje scores, men trods solide løb ved GPF blev det stadig kun til en 4. plads. Det bliver svært for søskendeparret at slå Chock/Bates i direkte konkurrence, med mindre disse laver dyre fejl.

De regerende bronzevindere Hubbell/Donohue er også favoritter til at gentage deres forrige resultat. Parret havde en solid GP-sæson, hvor de for første gang kvalificerede sig til GPF. Parret har undergået store forbedringer denne sæson, men de kan nok ikke true top 2.

Tidligere juniorverdensmestre Hawayek/Baker tog en tæt 4. plads forrige sæson, men de har stagneret en smule denne sæson med nogle skuffende placeringer. Parret har ikke samme power som de mere rutinerede par, og deres programmer har highlightet dette uhensigtsmæssigt. Duoen har ikke konkurreret i et stykke tid, så måske de har fået tweaket lidt på deres danse.

Cannuscio/McManus er på papiret spået til at tage en 5. plads igen. Parret deltog i GP'erne, hvor det blev til en 5. og 6. plads.

Mine forudsigelser
1. Madison Chock / Evan Bates
2. Maia Shibutani / Alex Shibutani
3. Madison Hubbell / Zachary Donohue
4. Kaitlin Hawayek / Jean-Luc Baker
5. Anastasia Cannuscio / Colin McManus
6. Danielle Thomas / Daniel Eaton

Se resultat her.

Ingen kommentarer: