tirsdag den 8. december 2015

JGPF 2015 forudsigelser - Parløb

Atakhanova/Spiridonov, Oganesian/Bardei, Borisova/Sopot og Duskova/Bidar er blandt favoritterne.

Vi har et meget åbent felt hos parløberne ved Junior Grand Prix Final 2015/16. Alle par gør deres JGPF-debut, og ingen er disse kom ubesejrede igennem de fire JGP'er.

Det topseedede par er Amina Atakhanova og Ilia Spiridonov, som tog guld og sølv ved JGP'erne. Parret har høj sværhed med triple twist, to side-om-side triple spring og to triple kast, så de har nok det højeste scoringspotentiale i feltet, men de er ikke immune for fejl, hvilket åbner døren for de andre.

Ukrainske Renata Oganesian og Mark Bardei har konkurreret internationalt siden 2012, og denne sæson snuppede de JGP-guld og bronze. Deres højdeforskel gør, at de kan udføre eksplosive kast og twist, men de kan til tider kæmpe med deres nye side-om-side triple salchow.

Ekaterina Borisova og Dmitry Sopot tog også bronze og guld ved JGP'erne. Duoen har endnu ingen side-om-side triple spring (de har dog double axel), men de kan gøre op for det med svære løft plus måske fejl fra de andre par.

Landsmænd Anastasia Gubanova og Alexei Sintsov fik også guld og bronze ved JGP'erne. Parret har også en stor højdeforskel, som medfører gode twist og kast. Hun er dog en svag springer, og deres sværeste side-om-side spring har indtil videre været double flip.

Tjekkiske Anna Duskova og Martin Bidar tog en 4. plads og sølv ved JGP'erne. Parret har gode side-om-side spring (hun løber også singles) og kast, men de kan til tider lave dyre fejl på disse.

Anastasia Poluianova og Stepan Korotkov tog også sølv og en 4. plads. Parret har opnået de langt laveste scores i feltet (de har ingen side-om-side triple spring, og hun kæmper med double axel), så en podieplads bliver svær uden fejl fra de topseedede par.

Mine forudsigelser 
1. Amina Atakhanova / Ilia Spiridonov RUS
2. Renata Oganesian / Mark Bardei UKR
3. Ekaterina Borisova / Dmitry Sopot RUS
4. Anna Duskova / Martin Bidar CZE
5. Anastasia Gubanova / Alexei Sintsov RUS
6. Anastasia Poluianova / Stepan Korotkov RUS

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: