søndag den 13. december 2015

Borisova/Sopot vinder JGPF 2015 i parløb

Duskova/Bidar, Borisova/Sopot og Atakhanova/Spiridonov på podiet (foto: ISU).

Umiddelbart virkede det som et meget tæt felt hos parløberne før Junior Grand Prix Final 2015/16, men i konkurrencen kunne ét par alligevel skille sig ud.

Russiske Ekaterina Borisova og Dmitry Sopot vandt det korte program med en ren fremførelse, som scorede dem et nyt personligt bedste på 60.29 point. I det lange program havde han hånd på double axel, men parret fik udført en fin triple twist samt kast triple loop og triple salchow. En ny personligt bedste FS score på 111.57 point var mere end nok til at give dem guld.

Tjekkiske Anna Duskova og Martin Bidar løb et solidt kort program, hvor de opnåede et nyt personligt bedste på 55.78 point. Parret virkede lidt usikre i det lange program, men de fik dog landet triple twist, side-om-side double axel kombinationer samt kast triple salchow og triple lutz. Endnu et nyt personligt nyt bedste på 106.55 point rykkede dem op på sølv.

Småfavoritter Amina Atakhanova og Ilia Spiridonov havde god præsentation, men hun havde problemer med side-om-side spring i begge løb (især underrotationer i det lange). Et kikset lassoløft i det lange program gjorde dog forskellen. Parret endte på en bronzemedalje.

Anastasia Gubanova og Alexei Sintsov undgik større fejl, men med lavere sværhedsgrad havde de brug for at løbe med højere kvalitet. Ikke desto mindre opnåede de personlige nye bedste scores i begge løb og tog en 4. plads.

Ukrainske Renata Oganesian og Mark Bardei skuffede med et fald på et kast i begge løb, og i det lange program kiksede hun helt indgangen på side-om-side piruetterne. Anastasia Poluianova og Stepan Korotkov havde double axel problemer og en ugyldig piruette i det korte program, så trods et solidt langt program kunne de ikke rykke op. De to par endte på en 5. og 6. plads.

Samlet resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Ekaterina BORISOVA / Dmitry SOPOT
RUS
171.8611
2Anna DUSKOVA / Martin BIDAR
CZE
162.3332
3Amina ATAKHANOVA / Ilia SPIRIDONOV
RUS
162.0023
4Anastasia GUBANOVA / Alexei SINTSOV
RUS
157.0944
5Renata OGANESIAN / Mark BARDEI
UKR
149.8756
6Anastasia POLUIANOVA / Stepan KOROTKOV
RUS
145.2765

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: