onsdag den 25. november 2015

NHK Trophy 2015 forudsigelser - Parløb

Duhamel/Radford, Scimeca/Knierim og Yu/Jin er medaljefavoritterne i parløb.

Med Tatiana Volosozhar og Maxim Trankov's tilbagetrækning (pga. skade) fra NHK Trophy 2015, får vi nok ikke det store opgør hos parløberne, som vi havde håbet på. Ikke desto mindre er feltet dybt med mange par, som håber på en finaleplads.

Favoritter er uden tvivl de forsvarende mestre Meagan Duhamel og Eric Radford. De regerende verdensmestre var ubesejrede forrige sæson, og denne sæson har de vundet to internationale titler, senest med Skate Canada. Parrets høje sværhedsgrad på spring og kast vil gøre det nær umuligt for andre par at true dem - det ville dog gøre et statement, hvis de kunne lande kast quad lutz.

Alexa Scimeca og Chris Knierim tog sølv ved Skate America, og duoen kan højst sandsynlig kvalificere sig til Finalen med en medalje. Parret har de eksplosive elementer til at score højt (inklusiv quad twist), men som altid plejer side-om-side springene give problemer. Med rene løb har de helt sikkert en chance for sølv.

De regerende juniorverdensmestre Xiaoyu Yu og Yang Jin tog bronze her forrige år, og de begyndte sæsonen med stærke fremførelser ved Cup of China, hvor det også blev bronze. Kineserne er ret stabile på kast og spring, men mon de tør at gamble og forsøge quad kast salchow? De har nemlig nok brug for sølv for at sikre sig en finaleplads.

Franske Vanessa James og Morgan Cipres tog en overraskende 2. plads i det korte program ved Trophée Eric Bompard og er nu i den situation, at de måske kan kvalificere sig til GPF med en medalje. Parret kan til tider lave mange småfejl, men de er lidt af et spørgsmålstegn, da vi ikke har set deres lange program siden Nebelhorn Trophy (hvor de tog bronze). Parret træner også kast quad salchow, men har endnu ikke forsøgt det i international konkurrence.

Lubov Iliushechkina og Dylan Moscovitch skuffede med en 7. plads ved Cup of China, hvor de havde problemer med både spring og løft. Trods dette var deres scores nogenlunde, da de har mange gode kvaliteter, så hvis de kan udbedre i hvert fald på løft, burde de uden tvivl placere meget højere her.

Et andet semi-nyt par Vera Bazarova og Andrei Deputat skuffede også i deres første GP, da de tog en 5. plads ved Skate Canada. Hendes kroniske problemer på side-om-side springene vil nok altid holde dem tilbage, så de må undgå fejl på de andre elementer, hvis de håber på at tangere deres 4. plads fra forrige år.

Mine forudsigelser
1. Meagan Duhamel / Eric Radford CAN
2. Xiaoyu Yu / Yang Jin CHN
3. Alexa Scimeca / Chris Knierim USA
4. Vanessa James / Morgan Cipres FRA
5. Lubov Iliushechkina / Dylan Moscovitch CAN
6. Vera Bazarova / Andrei Deputat RUS
7. Jessica Calalang / Zack Sidhu USA
8. Amani Fancy / Christopher Boyadji GBR

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: