torsdag den 26. november 2015

NHK Trophy 2015 forudsigelser - Isdans

Shibutani/Shibutani, Bobrova/Soloviev og Hubbell/Donohue er medaljefavoritter i isdans.

Vi har et tæt isdansefelt ved NHK Trophy 2015, hvor podiet på ingen måde er fastsat.

Småfavoritter er nok NHK Trophy 2011 vinderne Maia Shibutani og Alex Shibutani. Søskendeparret havde en skuffende sæsonstart med bronze ved Ondrej Nepela Trophy, men et par tweaks senere og deres sølvvindende programmer ved Skate Canada var overbevisende. Med lignende fremførelse har de uden tvivl chance for guld.

Ekaterina Bobrova og Dmitri Soloviev har været ude med skade, men de havde et solidt - omend lidt rustent - comeback ved Skate Canada, hvor de tog bronze. Russerne har god power i deres løb, men de får brug for mere præcision for at score højt. Med mere træning har de også potentialet til at snuppe titlen.

Amerikanske Madison Hubbell og Zachary Donohue vandt den korte dans ved Trophée Eric Bompard, og dermed vil en top 4 placering kunne kvalificere dem til deres første GPF. Dette burde være muligt uden større fejl, men vi har ikke set deres fridans siden den lidt lunkne modtagelse ved US Classic (som de stadig vandt).

De regerende EM-bronzevindere Alexandra Stepanova og Ivan Bukin har ikke konkurreret meget denne sæson; faktisk har deres eneste optræden været deres 3. plads i den korte dans ved TEB. Duoen placerede foran Hubbell/Donohue ved VM 2015, så på papiret virker en podieplads mulig.

Penny Coomes og Nicholas Buckland sad ude ved de store mesterskaber forrige sæson pga. sygdom, men de havde en lovende sæsonstart med sølv ved Ondrej Nepela Trophy (hvor de slog Shibutani'erne). Briterne havde dog nogle problemer med levels i deres korte dans ved TEB, hvor de tog en 4. plads.

Resten af feltet udgør højst sandsynlig ikke en medaljetrussel. Anastasia Cannuscio og Colin McManus tog en 5. plads ved Skate America, men de havde senest en ukarakteristisk skuffende 4. plads ved Tallinn Trophy.

Mine forudsigelser
1. Maia Shibutani / Alex Shibutani USA
2. Ekaterina Bobrova / Dmitri Soloviev RUS
3. Madison Hubbell / Zachary Donohue USA
4. Alexandra Stepanova / Ivan Bukin RUS
5. Penny Coomes / Nicholas Buckland GBR
6. Anastasia Cannuscio / Colin McManus USA
7. Emi Hirai / Marien de la Asuncion JPN
8. Kana Muramuto / Chris Reed JPN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: