fredag den 23. januar 2015

Wagner snupper fin føring ved US Nationals 2015

Wagner udfører sit korte program til "Spartacus" (foto: Getty).

Det var et generelt højt niveau i damernes korte programmer ved de amerikanske mesterskaber 2015, hvor der blev forsøgt mange triple-triple kombinationer.

To gange mester Ashley Wagner forsøgte for første gang triple lutz-triple tåloop, men bagenden var dog en smule på to fødder. Resten af programmet var dog rent med lutter level 4 elementer og både double axel og triple flip i anden halvdel. En score på 72.04 point giver hende en føring på lidt over fem point.

De næste seks damer er adskilt af kun 3.98 point, så der kan ske meget i det lange program.

Den regerende mester Gracie Gold landede sin triple lutz, men fik kun tilføjet en double tåloop på to fødder. De andre elementer var dog rene inklusiv triple loop og double axel. Hun er på en foreløbig 2. plads med 67.02 point.

Endelig fik Polina Edmunds udført et solidt kort program med både triple lutz-triple tåloop, triple flip og double axel. Mirai Nagasu fik bagenden på sin triple flip-triple tåloop kendt underroteret, men resten af springene var rene. Den regerende sølv- og bronzevinder på en hhv. 3.- og 4. plads.

Courtney Hicks landede også alle sine spring rent med bl.a. triple flip-triple tåloop og triple lutz. Hun runder top 5 af med 65.01 point

Unge Karen Chen fik bagenden af sin triple lutz-triple tåloop kendt underroteret, men løb ellers rent. Amber Glenn udførte sine spring rent med triple flip-triple tåloop og triple loop. De to juniorpiger er på en fin 6.- og 7. plads.

Stilling efter kort program


Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: