tirsdag den 20. januar 2015

U.S. Nationals 2015 forudsigelser - Parløb

Haven/Denney, Scimeca/Knierim og Aaron/Settlage er blandt medaljekandidaterne.

Parløbsfeltet ser meget anderledes end forrige år, da top 3 enten er splittet eller ikke konkurrerer mere - dette er ikke just usædvanligt i USA, men som altid lægger det op til overraskelser.

Det højst-placerede tilstedeværende par fra forrige år er Alexa Scimeca og Chris Knierim, som tog en 4. plads. Denne sæson har de igen døjet med problemer med side-om-side springene, hvilket betød 4. pladser ved GP'erne. Parret har tilføjet quad twist i deres lange program, så med rene løb har de det højeste scoringspotentiale i feltet.

Co-favoritter til guldet er Haven Denney og Brandon Frazier, som tog en 5. plads forrige år. De har sæsonens bedste score, som de fik ved Skate America, hvor de tog sølv. Især deres lange program har scoret godt, men de kan til tider lave en del småfejl på spring og kast i det korte program.

Resten af feltet virker mere åbent. De nationale juniormestre Madeline Aaron og Max Settlage har støt og roligt forbedret sig gennem sæsonen, og senest blev det en solid 4. plads ved Skate Canada. Deres elementer er ikke helt så eksplosive, men med to rene løb kan de måske true top 2.

Tarah Kayne og Daniel O'Shea tog en 6. plads forrige år, men de har været ude det meste af denne sæson pga. skade. De havde dog en solid sæsondebut ved Golden Spin, hvor de tog bronze.

Dark horses er det nye par Marissa Castelli og Mervin Tran. Hun er forrige års nationale mester, mens han konkurrerede for Canada, og parret kan derfor ikke konkurrere internationalt denne sæson. De har kun konkurreret nationalt denne sæson, men potentialet er der.

Et andet nyt par DeeDee Leng og Simon Shnapir (Castellis eks-partner) gør også deres nationale debut. Parret var øjensynligt stadig usikre sammen ved GP'erne, hvor det blev til en 8.- og 6. plads.

Mine forudsigelser
1. Alexa Scimeca / Chris Knierim
2. Haven Denney / Brandon Frazier
3. Tarah Kayne / Daniel O'Shea
4. Madeline Aaron / Max Settlage
5. Marissa Castelli / Mervin Tran
6. Jessica Calalang / Zack Sidhu 
7. DeeDee Leng / Simon Shnapir
8. Gretchen Donlan / Nathan Bartholomay

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: