tirsdag den 20. januar 2015

Pang og Tong gør comeback til VM 2015

Bin Yao med sine elever Pang/Tong ved Vinter OL 2014, hvor det blev en 4. plads (foto: Getty).

To gange verdensmestre samt OL-sølvvindere Qing Pang og Jian Tong har lidt overraskende bebudet deres comeback til anden halvdel af sæson 2014-15!

Det kinesiske par havde ellers annonceret, at Vinter OL 2014 i Sochi ville være deres sidste konkurrence. Parret er sidenhen blevet gift (men ikke holdt bryllup) og har skøjtet i isshows og promoveret VM 2015 i Shanghai samt Kinas Vinter OL bud til 2022.

VM på hjemmebane var dog for meget at misse, og parret planlægger nu at gøre deres sæsondebut ved Four Continents i Seoul og derefter afslutte karrieren ved VM. Duoen - begge 35 år - nægter selvfølgelig muligheden for at deltage ved Vinter OL 2022.

Parret fik i efteråret koreograferet to nye programmer af Nikolai Morozov. Det korte program er en tango, mens det lange er til "Io Ci Saro" (I'll Be There) med vokal af Andrea Bocelli.

Nyheden blev først delt af parløber Maxim Trankov, som kommenterede ved Grand Prix Finalen, men nu er nyheden officiel. Comebacket betyder, at det nok er Xiaoyu Yu og Yang Jin - som tog en flot 5. plads ved GPF - som kommer til at misse VM på hjemmebane.

Kilde: www.mp.weixin.qq.com (kinesisk)

Ingen kommentarer: