onsdag den 21. januar 2015

U.S. Nationals 2015 forudsigelser - Damer

Gold, Wagner, Nagasu og Edmunds er blandt medaljekandidaterne hos damerne.

Mest opmærksom ved U.S. Nationals går nok til damerne, hvor der bliver trængsel om at komme på podiet.

Dette bliver tegnet om som en kamp mellem Gracie Gold vs. Ashley Wagner. Gracie Gold er den regerende mester - altid en svær position at være i - og denne sæson har hendes fremførelser været blandede. Hun tog dog guld ved NHK Trophy, før en stressfraktur tvang hende til at trække sig fra Finalen, men denne er ifølge Gold helet. Kvaliteten af hendes tekniske elementer giver hende et højt scoringspotentiale, så hvis kan hun holde nerverne i ro og løbe (nær) rene programmer er titlen hendes.

Ashley Wagner har været solid denne sæson, men småfejl som underrotationer på hendes triple-triple kombinationer har plaget hende. De nationale mesterskaber har ikke været god mod Wagner de seneste år, men hun kommer med selvtillid efter et stærkt langt program og bronze ved GPF. Nøglen bliver at levere et solidt kort program, hvor hun typisk har haft problemer, og hvor Gold har chancen for at skabe en føring.

Bronze ser ud til at blive en kamp mellem flere piger. Den ene er regerende sølvvinder Polina Edmunds, som har kæmpet denne sæson, hvor det kun blev til en 4.- og 8. plads ved GP'erne. Årsagen er nedsmeltninger i det korte program, men hun har evnen til at løbe disse rent, da hun har været en del mere succesfuld med det høje teknisk indhold i sit lange program.

Courtney Hicks har været solid denne sæson med to 4. pladser ved GP'erne. Hun er kendt for sine eksplosive spring, men hun kan til tider lave dyre fejl - især i det korte program - ved at holde tilbage og double nogle spring.

Den regerende bronzevinder Mirai Nagasu har oppet sværhedsgraden gevaldigt denne sæson, men resultaterne har ikke forbedret sig, da hun kun tog en 6.- og 4. plads ved GP'erne. Som altid skal hun løbe med attack og undgå underrotationer i håb om at ende på podiet igen.

Også Samantha Cesario har haft lignede resultater ved sine GP'erne med en 4.- og 7. plads. Hun er en god performer og er generelt solid på springene, men små fejl som et par underrotationer og lave levels plejer at holde hendes scores tilbage.

Resultatet har også betydning for udvælgelsen til Junior VM. Blandt kandidaterne har vi Karen Chen, Amber Glenn, Hannah Miller, Mariah Bell og Angela Wang.

Mine forudsigelser
1. Ashley Wagner
2. Gracie Gold
3. Polina Edmunds
4. Courtney Hicks
5. Mirai Nagasu
6. Samantha Cesario
7. Karen Chen
8. Hannah Miller
9. Mariah Bell
10. Angela Wang 

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: