onsdag den 21. januar 2015

U.S. Nationals 2015 forudsigelser - Isdans

Chock/Bates, Shibutani/Shibutani, Hubbell/Donohue og Hawayek/Baker er medaljekandidaterne.

Seks gange nationale mestre Meryl Davis og Charlie White konkurrerer ikke denne sæson, men ikke desto mindre har vi mange velkendte navne, som hungrer efter isdansetitlen.

Favoritter er uden tvivl de to gange regerende sølvvindere Madison Chock og Evan Bates. Parret er stærke i teknik og præsentation, og det har denne sæson ført til to GP-sejr og sølv ved Finalen. Foruden katastrofe burde de snuppe deres første nationale titel.

Sølvfavoritter er Maia Shibutani og Alex Shibutani, som er de to gange regerende bronzevindere. Søskendeparret har været pålidelige denne sæson med to GP-sølvmedaljer, men de skal forbedre deres levels, hvis de vil presse Chock/Bates.

Madison Hubbell og Zachery Donohue tog 4. pladser de to forrige år, så med den logik burde de rykke op til bronze. Parret har været lidt rustne denne sæson, men det er stadig blev til to bronzemedaljer ved GP'erne.

De regerende juniorverdensmestre Kaitlin Hawayek og Jean-Luc Baker gør deres seniordebut, og med deres momentum har de måske chance for bronze. Parret tog en 6. plads ved deres første GP, men de fik det forbedret til bronze ved den næste.

Alexandra Aldridge og Daniel Eaton tog en 5. plads forrige år, men de får nok svært ved at rykke op. Deres programmer har ikke været modtaget vel, og det blev kun til en 6.- og 7. plads ved GP'erne.

Mine forudsigelser
1. Madison Chock / Evan Bates
2. Maia Shibutani / Alex Shibutani
3. Madison Hubbell / Zachery Donohue
4. Kaitlin Hawayek / Jean-Luc Baker
5. Alexandra Aldridge / Daniel Eaton
6. Anastasia Cannuscio / Colin McManus
7. Anastasia Olson / Ian Lorello

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: