søndag den 25. januar 2015

Scimeca/Knierim tager parløbstitel ved US Nationals 2015

Scimeca/Knierim udfører deres quad twist i det lange program (foto: AP).

De første medaljer ved de amerikanske mesterskaber 2015 blev i går uddelt, da parløberne løb deres lange programmer.

Førerne Alexa Scimeca og Chris Knierim lagde ud med deres første quad twist nogensinde i konkurrence, og de fulgte op med solide side-om-side triple salchows - de havde dog begge problemer med double axelerne i sekvens. Resten af programmet var solidt med kast triple loop og triple flip, omend de havde et usikkert nedsæt på et løft. Med dagens bedste score på 136.48 point kunne det forlovede par snuppe deres første nationale titel.

Haven Denney og Brandon Frazier havde ikke råd til fejl, og de lagde også fint ud med en triple twist, men hun havde hånd på kast triple loop, og parret på kæmpe for begge side-om-side spring. De andre elementer inklusiv kast triple salchow var dog fine. En score på 131.54 point var mere end nok til sølvet.

Både twist og kast blev udført rent af Tarah Kayne og Daniel O'Shea - den eneste fejl var fald på kast triple loop. Parret kunne med 123.75 point rykke op til bronze. Lidt på samme måde løb Madeline Aaron og Max Settlage næste rent med undtagelse af fald på kast triple salchow. De blev belønnet med 119.29 point, hvilket rykkede dem op på podiet med en 4. plads.

Marissa Castelli og Mervin Tran havde en ujævn fremførelse med usikker triple twist, fald/pop på side-om-side triple tåloops, kast double flip og en usikker parpiruette, som blev kendt ugyldig. Det nye par faldt til en samlet 6. plads.

Samlet resultat


Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: