tirsdag den 9. december 2014

JGPF 2014 forudsigelser - Isdans

Yanovskaya/Mozgov, Edwards/Pang og Popova/Vlasenko er blandt medaljekandidaterne ved JGPF.

I isdansernes konkurrence ved Junior Grand Prix Finalen 2014 bliver det derimod "Rusland vs. Canada".

Storfavoritter er uden tvivl de regerende JGPF-mestre og Junior VM-sølvvindere Anna Yanovskaya og Sergey Mozgov. Parret er de eneste i feltet, som har vundet begge deres JGP'er, omend de kæmpede med levels i den anden konkurrence. Med solide fremførelser burde de kunne forsvare deres titel.

Resten af feltet er lidt mere åbent, da fire andre par har taget én sølv- og guldmedalje ved JGP'erne. Det ene par er Mackenzie Bent og Garrett Mackeen, som er anden-seedede. Parret er solide dansere, men de har dog en historie for at lave dyre fejl.

Betina Popova og Yuri Vlasenko tog en 4. plads forrige år, men denne gang har de gode medaljechancer. De har til tider problemer med levels, men de har god fart og karisma, og ved deres seneste JGP scorede de højt.

Landsmænd Alla Loboda og Pavel Drozd har været pålidelige med deres scores, men parret mangler måske lidt mere finish og power til at score højt og udgøre en medaljetrussel.

Canadiske Madeline Edwards og Zhao Kai Pang er de regerende Junior VM-bronzevindere, men de har endnu ikke helt formået at bygge på deres momentum, da de kun kvalificerede sig som nr. 5. Hvis de kunne løbe til deres potentiale, har de dog chance for en medalje.

Daria Morozova og Mikhail Zhirnov tog guld og en 4. plads ved deres JGP'er, men de gavnede et svagt felt ved deres første konkurrence. I dette felt bliver andet end en 6. plads svær at overgå.

Mine forudsigelser
1. Anna Yanovskaya / Sergey Mozgov RUS
2. Betina Popova / Yuri Vlasenko RUS 
3. Mackenzie Bent / Garrett Mackeen CAN
4. Madeline Edwards / Zhao Kai Pang CAN 
5. Alla Loboda / Pavel Drozd RUS
6. Daria Morozova / Mikhail Zhirnov RUS

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: